Short-post

Nu știu dacă mâine când mă voi trezi voi aprecia la fel de mult ca acum postarea asta,sau o voi șterge … dar aș vrea să mai stau de “vorbă” cu voi , non-beauty related…

E sâmbătă seară, acum 2-3 ani pe vremea asta eram în vreun club cu prietenele mele sau mă pregăteam de ieșire, acum sunt aici, acasă în pat și mă adresez vouă…  în liniște, fără muzica zgomotoasă din club… Azi mă uit la DSDS și îmi fac gânduri despre cine va câștiga concursul … cine va fi Superstarul Germaniei?

Azi am avut o zi destul de încărcată , m-am trezit , m-am uitat la primul episod din Cashmere Mafia, apoi m-am pregătit pentru lucrurile obișnuite… azi ar fi trebuit să am cursuri! De fapt, am avut, doar că am chiulit, nu am avut chef să merg …nu cred că e o crimă (așa cum o vede mama mea – de fiecare dată face o dramă din asta!)

Am ajutat-o pe mama să scoată florile în curte , am stat puțin cu EL în grădină cât timp a săpat și a pregătit pământul pentru noile plante.. apoi am plecat după raci . Am scris repede review-ul pentru kit-ul de la Essence    (repede- pentru că am vrut să îl scriu și în engleză, doar că nu am avut timp) apoi am plecat la EL unde am pregătit racii .

Am avut niște invitați, am cinat , am băut niște vin (actually, I’m tipsy now) și am venit acasă . Mă uit la DSDS, vă scriu și aștept să adorm …  mi-e somn și sunt ….amețită:))

Mâine am să-mi refac manichiura, așa că pregătiți-vă pentru un nou…NOTD ! ha ha ha

Tot mâine… adică nu mâine … azi -mâine vine Iepurașul ! Ce vreți să vă aducă ? Eu nu am ceva anume în minte …  pentru mine e cel mai important ca oamenii din jurul meu, persoanele dragi să fie bine și fericite, să fie sănătoase…. partea materială nu are așa mare importanță .

Nici nu știu ce să vă mai spun și mă opresc aici , cred că v-am plictisit destul …

Mâine cred că voi mânca tot raci, au mai rămas o grămadă de făcut… uffff, săracii…  parcă mi-era milă de ei să văd cum se zbat acolo, dar sunt așa buni. Femelele erau pline de icre, e perioada de reproducere … nu m-am atins de ele, mi s-au părut prea …yucki , dar poate mâine facem și o salată de icre de raci.

Luni ar trebui să mă duc la cosmetică , am o pădure pe mâini ! Ha ha ha ! Și cum a venit primăvara nu mai pot purta bluze cu mâneci lungi, e prea cald, mă coc… În fine, nu cred că vă interesează să aflați despre vizitele mele la cosmetică ha ha ha

Ok, mă opresc aici, am zis acum 10 minute că termin, dar am continuat să scriu ….. Așa în scris, sunt tare vorbăreață, dar în realitate tac ca muta. Nu sunt cea mai sociabilă persoană și nici foarte friendly nu sunt, dar atunci când scriu parcă sunt altă persoană. Cine se pregătește de o întâlnire live cu mine, să nu se sperie că nu vorbesc mult :))

Hai gata, mă bag la somn … Cred că am scris numai prostii pe aici, mâine dimineață am să mă uit să văd ce baliverne am scris și probabil că postarea asta de la 23.31PM , 02.04.2011 va fi ștearsă :))

Dar poate primesc 1000 de comentarii :)) Am observat că atunci când mă exprim liber, primesc mai multe reacții ca de obicei.

Nighty night !
Și uite că din Short-Post a devenit un Long-Post….

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…