Visul meu… devenit realitate !!

A venit momentul să vă spun ce se întâmplă cu mine în ultimul timp, ce mă face să mă consider super norocoasă și fericită. Nu am spus nimic până acum fiindcă am vrut să fiu 100% sigură !
Vă voi spune povestea mea, care seamănă cu acele povești care par incredibile , când o tipă e într-un magazin și e descoperită de te miri ce designer/ producător și ajunge maaaaaare !

 Cam de pe la începutul anului a început toată chestia asta… În ianuarie am primit un comentariu de la cineva, în care-mi dădea link-ul pentru a depune CV-ul pe ejobs . Dând click, apărea că anunțul ar fi inactiv. Am crezut că e o glumă. După jumătate de oră primesc un e-mail de la aceeași persoană, în care mi se dădea o adresă pentru a-mi trimite CV-ul. Era vorba despre Douglas! Nici nu visam că se va deschide în Sibiu.
Și când am primit acele comentarii și e-mail-ul… era 13 ianuarie!

Ei bine, după câteva săptămâni de așteptări, am primit un telefon și am fost chemată la interviu. Asta se întâmpla pe la sfârșitul lunii ianuarie. Aveam emoții, eram super fericită că am ajuns acolo, la interviu și am sperat să fiu plăcută. Interviul a decurs bine, urma ca în câteva zile să primesc un răspuns. După o săptămână primisem răspunsul pe e-mail, dar eu îl văzusem de abia mai târziu. Vă dați seama că stăteam ca pe ace și nu înțelegeam de ce nu mă mai sună nimeni…  Când am găsit e-mail-ul și am văzut că am fost selectată pentru al doilea interviu am sărit în sus de bucurie. De abia așteptam. Ăsta era interviul decisiv … din nou, am avut emoții și speram ca totul să iasă bine. După o scurtă discuție am auzit ‘Bine ai venit în echipă’ ! Doamne… nici nu știu dacă vă puteți imagina ce am simțit atunci ! Am zâmbit larg, m-am bucurat și de abia îmi stăpâneam lacrimile. Când am ieșit de acolo parcă nu-mi venea să cred ! Eu + Douglas = LOVE ♥ ♥ ♥  Am început să plâng în hohote ! În viața mea n-am plâns de bucurie!

Dacă nu aveam blogul, probabil că nu știam niciodată și poate că nici nu aveam oportunitatea să lucrez la Douglas… mai ales că în ziua de azi se caută doar persoane cu experiență, ori eu, n-am deloc. Am avut un noroc enorm cu S. care mi-a spus de job și care, de ce să nu recunosc, probabil că m-a ajutat și el, recomanându-mă mai departe. Un om deosebit, nici nu cred că mai există asemenea oameni în zilele noastre, care să ajute fără să aștepte ceva de la tine în schimb …

De mică am avut o pasiune cu parfumurile și mai târziu cu make-up-ul / produsele cosmetice și de când eram mică și mă plimbam prin Germania îmi doream să lucrez într-un Douglas. A fost visul meu! Și acum acest vis, s-a împlinit!

Sunt atât de fericită ! Nu știu dacă vă puteți imagina ce simt.
Și îmi aduc aminte că acum o lună sau două cred, a apărut un ‘Anonim’ răutăcios (că de obicei așa sunt aceste persoane) care mă jignea și care-mi spunea că e vreun manager la o companie de asta mare de cosmetice ce s-a lansat recent în România (o fi vorba despre MAC?) și că nu ar angaja niciodată fătuci așa ca mine, machiate ‘în halul ăsta’ . Ei bine, dragă Anonim, dacă cumva mai exiști pe blogul meu, sper că citești și tu articolul ăsta și să vezi că oamenii nu sunt chiar așa limitați ca tine!

Revenind la visul meu, vă spun că sunt nerăbdătoare să încep odată lucrul ! încă puțin și îmi voi trăi visul ! Ce fată pasionată de parfumuri și make-up nu și-ar dori să lucreze într-un asemenea paradis!? Săptămâna asta ce a trecut am avut primul training și de acum încolo vor urma și altele….
Nu știu dacă celelalte colege ale mele sunt la fel de fericite ca și mine că vor lucra în domeniul ăsta, dar eu sunt cea mai fericită de pe Pământ acum ! Trainingurile, deși țin de dimineața până seara și ajung obosită acasă, îmi plac, învăț lucruri interesante, noi și chiar îmi place ce fac. Luni a început de la 11 și trebuia să țină până la 19…dar am depășit orele și a ținut până în jur de 21…. am fost super obosită, dar cu toate astea, mi-am verificat e-mail-ul și am răspuns la comentariile voastre.
Așa va fi de acum, chiar dacă o să am zile pline și o să vin acasă obosită, tot îmi voi găsi timp să răspund la e-mail-uri și comentarii și să scriu la fel de des, cum v-am obișnuit până acum!

Încă o dată : Mulțumesc S. !!!!

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…