Dreams

Vă spuneam acum 2 săptămâni cât sunt de fericită că mi s-a îndeplinit visul de când eram mică. Încă sunt la fel de fericită , merg cu cel mai mare drag la training-uri , sunt în al nouălea cer toată ziua și de abiaaaaaaa aștept să începem !
Ei bine, de atunci parcă mi se întâmplă toate lucrurile frumoase și sunt atât de fericită, am impresia că totul e un vis. Îmi vine să plâng când mă gândesc. Niciodată nu am crezut că voi ajunge aici  ….

Știți că sunt maaaaare consumatoare de ceaiuri … și probabil că știți că există și un blog dedicat acestei licori , iar dacă nu știați, ați aflat acum. În urmă cu ceva timp m-a contactat Diana Borca pentru a mă întreba dacă nu vreau să scriu despre ceaiuri acolo .. Bineînțeles că am acceptat încântată și după ce am stabilit cu Mihaela Anghel  niște detalii, mi-am scris și primul articol despre unul din ceaiurile mele preferate.
Recunosc că am fost cam inactivă, dar mi-am propus să-mi intru în ritm și să “terorizez” și cititorii acelui blog cu articolele mele !

O altă chestie care m-a făcut să sar în sus de bucurie și să afișez un zâmbet larg toată ziua și tot week-endul a fost e-mail-ul primit din partea doamnei Simona Popa, care mi-a propus să colaborăm. Pe măsură ce citeam câte o propoziție îmi creștea inima, eram emoționată și parcă nu-mi venea să cred. Am acceptat cu drag și entuziasm să scriu pe Feminis.ro despre make-up și frumusețe și tot ce ține de îngrijirea unei femei interesante, moderne. Deci, în curând voi invada și site-ul respectiv ha ha ha

Sunt peste tot așa că… dragi anonimi, care mă jigniți și încercați să-mi faceți zilele mai urâte… vă spun de pe acum că vă irosiți timpul , mi se întâmplă lucruri prea frumoase ca să am timp să mă gândesc sau să iau în seamă porcăriile ce mi le scrieți.

Iar voi, dragele mele prietene, sper să mă urmăriți cu același interes și să mă susțineți în continuare. Deși viața mea devine aglomerată, sunt și rămân aici cu voi, pentru voi !

Le mulțumesc persoanelor care au ajutat / contribuit la toate lucrurile astea frumoase !

Gata, mă opresc că iar îmi dau lacrimile …

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…