In love with this scent : Womanity Thierry Mugler

De mult voiam să scriu câteva cuvinte despre acest parfum controversat dar nu am prea avut timp și când am avut, m-am luat cu altele și așa am tot amânat. Dar acum sunt aici să apăr mirosul acestui parfum. Am citit atâtea review-uri / comentarii negative la adresa acestui parfum, încât aveam impresia că se vorbește despre altceva decât parfumul care m-a cucerit pe loc.

Știu că fiecare din noi percepem un parfum într-un fel sau altul și mai știu și că același parfum se poate simți diferit pe pielea fiecărei persoane.

Acest parfum Thierry Mugler îl poți iubi din prima sau te poate face să-l urăști și să regreți că l-ai mirosit.
Prima data am avut contact cu Womanity în Sephora, atunci când apăruse, anul trecut. L-am pulverizat la încheietura mâinii și cum mi-am apropiat nasul m-am strâmbat. Nu mi-a plăcut deloc și am fost puțin dezamăgită de ultima creație Thierry Mugler (iubesc acest brand, în primul rând, datorită simbolului reprezentat – o steluță) .
Mult timp am rămas cu impresia că e un parfum care miroase urât și pe care nu l-aș purta…

Ei bine, mi-am schimbat părerea când am avut ocazia să-l încerc din nou, de data asta dintr-o mostră primită cu o revistă. M-am îndrăgostit iremediabil și în secunda a doua am știut că mi-l doresc !

Odată cu prima mea comandă pe strawberrynet  mi-am cumpărat și minunăția asta numită Womanity. Din păcate, am fost toantă și în loc să aleg spray-ul reîncărcabil am ales sticla reîncărcabilă, care a venit la pachet cu o “mini-pâlnie”. Nu are pulverizator și nici sticla nu arată foarte chic, dar parfumul e același … doar că trebuie să pun întâi pe deget, apoi pe gât. Prețul era același (157lei – 30ml) atât pentru sticla simplă cât și pentru spray… și încă mai stau și mă gândesc de ce nu am luat spray-ul … Acum îmi stă mintea doar la sticluța cu pulverizator  ha ha ha

Womanity are un miros puternic, deosebit (toate parfumurile Thierry Mugler îmi par speciale) și a fost primul parfum care a avut în compoziție “caviar” . Celelalte două note care stau la baza acestui parfum sunt smochinele și lemnul de smochin . Nu e un parfum “încărcat” și cu toate astea, mirosul său e intens și , cel mai important, persistent. Se menține câteva ore bune și chiar și la sfârșitul zilei încă se mai simte puțin … atât cât să-mi aducă aminte de cum a decurs ziua.

Am primit complimente datorită acestui parfum și am fost întrebată de multe ori ce parfum folosesc.
De când îl am, îl folosesc aproape zilnic și încă nu m-am săturat de el.

Sticla este roz, iar partea superioară este la fel de specială, cu simboluri și accente care pot fi interpretate ca figuri gotice sau artă.
Womanity se găsește în 3 variante : 30 ml, 50 ml sau 80 ml și pe lângă parfum există și gama complementară : gel de duș, lapte de corp și deodorant-spray.

Dacă aveți ocazia, puteți să-l încercați , nu cred că e un parfum care să fie cumpărat “din auzite” pentru că fiecare persoană are gusturile ei.  Parfumurile trebuie încercate înainte de a fi cumpărate, de aia există parfumerii și testere 🙂

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…