LOTD : Green-Earth

Cred că deja v-ați plictisit să vă tot arăt unghiile mele sau machiajele mele și v-ați dori și un review sau măcar o povestioară despre un anumit brand (zilele astea voi continua cu Dior)  … Din păcate, nu am avut timp pentru review-uri/ chestii mai elaborate așa că revin azi cu un LOTD purtat săptămâna trecută (mai exact, acum 5 zile!), urmând să revin la normal în cel mai scurt timp. Mai ales cu review-uri, că s-au adunat deja câteva produse achiziționate recent :))

Fetele care m-au descoperit de curând, cred că deja s-au plictisit de aceleași postări pe care le găsesc aici…. Anul trecut pe vremea asta, am descoperit blogul lui Ruxi . A fost primul meu “contact” cu blogosfera… De fapt, știam că există bloguri, dar nu credeam că sunt așa urmărite … Un simplu search pe Google după un produs anume și gata, ești îndrumat direct către un anume blog…. Țin minte perfect că și eu am căutat după ceva și așa am descoperit blogul în cauză.  Apoi , m-am dus la “Home” și ultimul articol era despre o cremă cu factor de protecție…. Și intram zilnic, de vreo 10 ori pe zi să văd ce a mai scris… și treceau zile în care intram pe blogul ei pentru a mai citi câte ceva și de fiecare dată eram oarecum dezamăgită că nu mai apărea ceva nou.
Nu știam cum să dau comentarii să o întreb de ce nu scrie, mi-era rușine într-un fel să îi trimit un e-mail să o întreb de ce mă lasă să aștept atâta și tot așteptam, delectându-mă cu postările mai vechi…
Nici nu știam că există și alte bloguri, apoi încet încet am descoperit câte unu pe rând… și acum mă bucur de fiecare dată când descopăr un blog nou și îmi place (de fapt, ce să mai descopăr că nu prea mai am timp de asta) și îmi face o deosebită plăcere să le ajut și pe fetele mai noi din blogosferă, cu sfaturi sau cu adăugarea blogului în blogroll-ul meu.
Deci, eu știu cum e să descoperi ceva nou, să îți placă și să aștepți cu nerăbdare noutăți … și tocmai de aceea, vreau să mă ocup în continuare de blog, și oricât de obosită aș fi, măcar la 2 zile să apar cu ceva nou ….

Și acum revin la machiaj, că iar m-am abătut de la subiect :))

În ultimul timp am inclus nuanțe de maro în machiajele mele, fie că era vorba de un machiaj colorat sau de unul închis … maro a devenit una din nuanțele mele preferate în ceea ce privește machiajul 🙂
Pornind de la ideea unui machiaj verde cu tentă albastră, am ajuns să includ și maro-ul în realizarea lui… și așa am ajuns la rezultatul de mai jos.

Îmi place ce a ieșit și dacă mă uit mai atent cred că am mai purtat un machiaj asemănător cu ceva timp în urmă, machiaj care probabil că e inclus la categoria “eșuat” :))

Final Look :

Produse folosite : 
(n-am făcut poza de grup :)) )

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…