Review Bourjois Volume Max Mascara

Așa cum spuneam aici , mi-am dorit noul rimel de la Bourjois și zilele trecute mi l-am și luat, timp în care l-am și folosit ca să îmi fac o părere clară despre el.

E primul meu rimel de la Bourjois, am mai avut în trecut câteva tentative de achiziționare a unora dintre ele, dar am rezistat tentațiilor :))
Promite să ofere cu până la 10x mai mult volum, să îmbrace genele într-o nuanță intensă de negru și să reziste toată ziua. Și chiar așa face. Bine, nu oferă un super volum – cel puțin nu acum, când e nou, dar e ok, sunt mulțumită de el.
E negru-negru și rezistă pe gene întreaga zi, fără să se împrăștie în jurul ochilor…. Mi se pare că lipește puțin genele, sau poate e doar impresia mea… De dezamăgit nu m-a dezamăgit și mă bucur, mai ales că e primul de la Bourjois și aș fi putut rămâne cu sechele dacă nu era bun ha ha ha:))

Forma tubului se vrea a fi forma corpului unei femei…. 
Periuța e groasă, bombată și deasă…așa cum trebuie să fie o periuță pentru volum. Singurul dezavantaj e că risc să mă murdăresc pe pleoape dacă nu sunt prea atentă (vezi pozele de mai jos ha ha).

Are o textură perfectă, nu e nici lichidă, nici uscată . Se usucă destul de repede pe gene, deci dacă clipesc nu o să rămân cu urme în jurul ochilor.
Se găsește în 2 variante : aceasa simplă și cea waterproof care are scrisul cu albastru. Este disponibil într-o singură nuanță – negru. 
Prețul … nu știu exact care e căci l-am luat împreună cu mai multe produse și nu m-am uitat pe bon…. dar cred că e vreo 35 de lei.
Și ca să vă faceți și voi o idee despre cum arată pe gene, vă las cu pozele :

 1 strat la ochiul din stânga și fără rimel ochiul din dreapta  :

 1 strat :

 2 straturi la ochiul din partea stânga și 1 strat la ochiul din dreapta :

 2 straturi :

Notă : 8.5 / 10

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…