Review Clinique Fresh Bloom Allover Colour

Țin minte perfect că anul trect pe vremea asta străbăteam magazinele din Cluj și mă uitam după blush-ul “perfect”. Mă uitam la blush-urile Too Faced și Cargo , le admiram și când mă uitam la preț, le puneam înapoi, zicându-mi că nu oi da mai mult de 100 de lei pe un blush…
Acum, că am toată ziua ispitele sub nas, pot să testez în voie și să mă gândesc în liniște dacă îmi trebuie ceva sau nu. Cu vreo 2 săptămâni în urmă am ochit un blush de la Clinique și l-am încercat. Nu mă așteptam să aibă un impact așa mare asupra mea , mi-a plăcut la nebunie și câteva zile mai târziu mi-l cumpăram. De atunci e blush-ul meu preferat, îl folosesc zilnic și seara, înainte să mă demachiez încă mă mai minunez că îl mai văd pe pomeți.

Acest produs Clinique e de fapt un produs multifuncțional : poate fi folosit ca și highlighter, ca și pudră strălucitoare sau ca și blush sau…ca toate la un loc. De multe ori, uit să mai folosesc și Shimmer Brick-ul Bobbi Brown, așa frumos îmi iluminează pomeții. 
Ambalajul e chic, are o oglindă încorporată și pudra e cu model :

Eu o folosesc complet, adică mă plimb cu pensula atât pe floare, cât și pe lângă și astfel obțin și iluminare, și culoare în obraji.  Nu e roz, nu e nici piersică … e o nuanță neutră pe care pot să o intensific aplicând mai mult produs, sau pot crea un efect subtil dacă aplic o singură dată.

Această pudră se găsește în 4 variante : Peony (cea pe care o am eu) , Posy (violet-nude cu particule strălucitoare), Almond Blossom (bronz-auriu) și Plum Poppy (roz-prună) .
Așa cum am spus la început, e o pudră foarte rezistentă, așa cum o aplic dimineața, așa o am și seara (bine, asta dacă nu mă frec pe față, nu dorm etc.)  .

Se ia foarte ușor pe pensulă, nu e nevoie să insist căci dintr-o singură “trecere” cu pensula se ia pudra.

Am încercat să fac și niște swatch-uri, nu știu cât de bine se observă efectul, dar m-am străduit :))

Preț : 168 lei

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…