Lee Stafford – As Ruff As You Like

De când m-am tuns scurt, trebuie să îmi aranjez părul căci altfel stă aiurea în toate direcțile :)) De-a lungul anilor am încercat mai multe creme modelatoare, geluri sau ceară … puține m-au mulțumit,una dintre ele a fost Wella Shock Waves Mad Mud Creme, care din păcate nu se găsește și la noi . Apoi m-am mulțumit cu Nivea Creme-Gel – îmi aranjam ușor părul însă după 1 zi era cleios …. De curând am descoperit o cremă modelatoare care a devenit preferata mea.
Este vorba despre As Ruff As You Like , marca Lee Stafford. Nu cunoșteam produsele, însă m-a atras ambalajul drăguț, roz :

Și denumirile sunt amuzante, parcă te îndeamnă să cumperi produsele Lee Stafford ha ha ha .
Crema are o textură interesantă, e tare în recipient, însă o dată aplicată în păr e așa moale și oferă un efect foarte natural, de păr aranjat fără niciun ajutor:))
Îmi place foarte mult și cum miroase, nu știu să descriu mirosul, dar e ceva dulceag, subtil.

Indiferent de cât produs aplic , părul nu devine încărcat și nu se îngrașă deloc! Are o putere mare de fixare a coafurii, cum îmi aranjez părul așa îl am toată ziua …
Singurul dezavantaj pentru unele persoane e că, fiind un produs tare, intră sub unghii , mai ales dacă unghiile sunt lungi..

Un borcănel roz are 50 ml, dar pare să îmi ajungă o veșnicie…  Crema modelatoare poate fi folosită și de persoanele cu părul lung, pentru a netezi firele rebele și poate fi folosită atât pe părul umed sau uscat.

Produsele Lee Stafford le găsiți exclusiv în magazinele Douglas, iar prețul unei asemenea creme modelatoare e de 42 lei.
Lee Stafford este un hair-stylist celebru, din Anglia , care în 2001 și-a lansat proprile produse profesionale, pentru păr.  Cu siguranță voi mai încerca și alte produse Lee Stafford și recomand crema modelatoare atât persoanelor cu părul scurt sau lung !
Dacă vă interesează să aflați mai multe lucruri despre brand-ul Lee Stafford, vă invit să intrați pe site-ul oficial.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…