August’s Favs

De fiecare dată când ajung să fac această postare mă minunez cât de repede a trecut timpul. Nu-mi vine să cred că suntem în septembrie …că azi mâine vine Moș Crăciun :))
De data aceasta nu o să vă mai arăt fondul de ten, pentru că e același de câteva luni și rămâne favoritul meu…
Sunt unele produse mai noi și altele mai vechi, pe care vi le-am mai prezentat în lunile anterioare..

Blush-urile Flormar – P113 și P115 ; primul a devenit preferatul meu din prima clipă de când l-am văzut și P115 l-am descoperit de câteva zile și îmi place tare mult.

Întăritorul de unghii de la Alessandro mi-a salvat unghiile exfoliate, îngălbenite și fragile…chiar își face treaba foarte bine.

 Știu că până acum nu v-am prezentat nicio ojă la favoritele lunii, dar în luna august am folosit 420 și Supershine 49 destul de des. Chiar și acum o am pe cea verde pe inelare 🙂 Ador nuanțele de la Flormar.

 Spray-ul pentru strălucire de la Bed Head Tigi îmi lasă părul mătăsos și nu mi-l îngrașă deloc…

 Creioanele Khol&Contour de la Bourjois rămân preferatele mele, am folosit foarte des nuanța de verde, iar când nu foloseam creionul negru, îl foloseam pe cel albastru. Poate că ar trebui să le fac și un review 🙂

 Rimelul Colossal de la Maybelline a (re)devenit favoritul meu de câteva luni. În ultimele 3 luni acesta și cel de la YSL (mov) m-au fermecat :)) Despre Colossal pot să spun că e cel mai bun rimel pe care l-am avut vreodată !

Îmi place tare mult pudra bronzantă de la Wet’n’Wild pentru că în funcție de starea mea, pot crea un efect mai natural sau mai…sun-kissed:)

 Mi s-a terminat demachiantul de la Estee Lauder și am revenit pentru scurt timp la Gerovital Plant care m-a recucerit cu mirosul său. Mai am puțin din el și mi-am propus să îl termin curând..

 Crema de mâini de la Refan mi-a catifelat și parfumat mâinile aproape toată luna august. Dacă ați putea simți mirosul prin monitor, sigur v-ați îndrăgosti :))

 Crema nuanțatoare de la Estee Lauder a înlocuit fondul de ten în zilele mai ‘lejere’ și oferă o culoare foarte foarte frumoasă tenului meu .

 Niciodată nu am folosit un balsam la fel cum l-am folosit pe cel de la Apivita-cu propolis . Îl folosesc zilnic, dimineața și seara și cred că până la jumătatea lunii îl voi termina. Din fericire, s-a ținut cont de rugămintea  mea (insistențele mele)  și au adus și la un Sensiblu din Sibiu balsamurile Apivita așa că mă pot aproviziona de aici cu alte sortimente 🙂

 Parfumul Hypnose de la Lancome a fost preferatul verii de acum câțiva ani iar luna trecută am revenit la el. E perfect pentru vară, e așa dulce de îmi vine să îl mănânc.
L de la Lolita Lempicka mi l-am cumpărat luna trecută și de atunci sunt nedespărțită de el. De fapt, m-am îndrăgostit de mirosul ăsta special de când l-am primit la Douglas . Îi voi face un review curând, e un parfum deosebit♥

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…