Review : Astor Mattitude

Mi-am dorit de mult fdt-ul Mattitude de la Astor, dar nu am apucat să mi-l iau. De când am descoperit Teint Miracle de la Lancome m-am hotărât că este “The One” și că nu îmi mai cumpăr alte fonduri de ten. Cu ceva timp în urmă am primit de la Astor niște produse noi pentru a le încerca. Printre acestea se afla și fondul de ten despre care vă voi vorbi azi.

Am avut puține emoții în privința nuanței, mă gândeam că poate nu mi se potrivește și nu aș putea să îl testez așa cum îmi doream.Dar se pare că mi se potrivește perfect 002 Porcelain.

Îmi place ambalajul și pompița ajută la dozarea optimă a fondului de ten.
Este un fond de ten cremă, pudrat cu un miros plăcut – nu conține alcool , e primul fond de ten care nu mă izbește cu mirosul ăla de alcool . Așadar, e ca o cremă dar aplicat pe față mi se pare așa pudrat, sper că se înțelege ce vreau să explic. Are un aspect natural, nu încarcă tenul și, așa cum spune și producătorul, nu are efect de mască.
Este pentru toate tipurile de ten, deși mie Mattitude îmi sugerează că ar fi pentru tenul mixt/gras, e rezistent 16 ore (deși eu nu m-am trezit niciodată la sfârșitul zilei fără fdt pe față…) – timp în care tenul rămâne mat. În descriere e menționat faptul că reduce cu 70% vizibilitatea porilor și adevărul e că…. par micșorați porii. Și nu conține ulei.

Nu știu cât se vede în poze, dar în realitate mi se pare că are subtonuri rozalii , dar aplicat și întins nu se mai vede așa.Îmi place mult efectul pe care-l are asupra tenului meu, de abia se vede dar, în același timp, parcă îmi perfecționează aspectul tenului:)

Îl folosesc destul de rar, fondul meu de zi cu zi e Teint Miracle,dar atunci când îl folosesc sunt mulțumită de el și l-aș recomanda.

Ignorați liniile de pe mâna mea, mai nou așa ajung acasă și tare greu mai pot șterge urmele  :))

fără fdt :

 cu fdt – Astor Mattitude :

Așadar, dacă vă doriți un fdt cu acoperire medie, care să ofere un aspect natural tenului dar care în același timp “diminuează” imperfecțiunile, la un preț accesibil , vă recomand Astor Mattitude (și nu spun lucrurile astea pentru că l-am primit din partea Astor) .

Preț : apoximativ 42 lei
Cantitate : 30 ml
Termen valabilitate : 24 luni de la deschidere.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…