Review : Apivita Cleansing Milk

După ce v-am prezentat pe scurt demachiantul de la Apivita, aici , a venit timpul să vă spun mai multe despre el 🙂
După ce am terminat Take It Away , m-am gândit să încerc un alt demachiant. Take it away a fost bun, mi-a plăcut, dar mirosul prea puternic nu m-a cucerit și m-am decis să nu-l mai cumpăr a doua oară. Mă gândeam la demachiantul de la Dior sau Clinique, dar ajunsă într-o farmacie Sensiblu , am fost vrăjită de laptele demachiant 3în1 de la Apivita. Nu îmi pare rău că l-am ales pe acesta în locul celorlalte.

E un demachiant bun, blând, care curăță delicat machiajul, fără a lăsa tenul gras sau parfumat.
Ce m-a atras a fost recipientul “gras” cu pompiță și faptul că e un demachiant 3în1pentru față și ochi. Formula perfectă pentru ceea ce caut eu într-un demachiant:) E 3în1 pentru că : tonifiază,curăță și îndepărtează machiajul.
După ce îl folosesc îmi simt tenul catifelat, curat și hidratat. Îndepărtează machiajul ușor, nu e nevoie să aplic prea mult demachiant pentru a-mi curăța tenul.  Îmi place că dacă cumva îmi intră în ochi, nu mă ustură – cum am pățit-o cu multe alte demachiante …

Faptul că are pompiță face ca dozarea să fie mult mai ușoară…precisă, în acest fel evit să aplic prea mult demachiant pe dischetă.

Demachiantul are o textură ușoară, e un lapte – gel, nu e gras dar nici foarte lichid. Aș putea să îl compar ca și consistență cu laptele demachiant de la Gerovital Plant. Dacă ar fi să îl compar cu demachiantul de la Cosmetic Plant aș spune că e muuuult mai lichid decât acela. Cel de la Cosmetic Plant e destul de gras…

Noul meu demachiant e natural –  “apa a fost înlocuită cu infuzie de ceai verde” – cum scrie pe etichetă, iar restul ingrediantelor le puteți citi în poza de mai jos :

 Și pe lângă ingrediente, mai e specificat rolul ingredientelor active :
Uleiul de migdale & uleiul de măsline – îndepărtează impuritățile și machiajul ochilor&al feței
Mierea – hidratează
Mușețelul – protejează tenul de iritații
Propolis – are acțiune antiseptică și este un antioxidant bun
Levănțica – catifelează

Folosesc demachiantul acesta de o lună jumate și sunt de abia la jumătatea flaconului – în condițiile în care îl folosesc de 2 ori pe zi (dimineața și seara) .

Recomand acest demachiant, mai ales persoanelor care au un ten sensibil. Devin din ce în ce mai interesată de produsele Apivita, asta după ce am fost cucerită de balsamurile de buze (am adunat toate sortimentele:) )

Vreau să încerc și crema de față și crema de mâini. Sunt sigură că nu voi fi dezamăgită.

Demachiantul 3în1 are 250 ml și costă 57 lei. Se găsește în farmaciile Sensiblu.

Ați încercat produsele Apivita? Dacă da, cum vi se par? Dacă nu, ce v-ar plăcea să încercați ?

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…