Farmasi – Surprise

Am fost contactată de cei de la Farmasi în urmă cu 2 săptămâni și m-am bucurat să știu că mi-au citit unele postări cu interes.
Domnul Stelian a fost drăguț să mă lase să-mi aleg ce aș vrea să primesc și după ce am aruncat un ochi pe site, am știut ce vreau.

Farmasi mi-e un brand cunoscut, încă de acum 5-6 ani am descoperit produsele și mi-au plăcut. Produse ok la prețuri accesibile 🙂 Prima mea dragoste a fost tușul de ochi,care, din păcate, între timp și-a schimbat ambalajul și pensula. Despre variantele noi am scris aici … chiar și acum mai folosesc tușul cu pensula normală și îmi place tare mult, mai ales că e foarte rezistent, dar totuși mi-aș dori să mai găsesc și varianta veche…

De-a lungul anilor am încercat mai multe produse Farmasi – farduri, rujuri, glossuri, oje…. Pe vremuri aveam și în Sibiu un stand mic Farmasi, dar din păcate nu l-am mai găsit și tot ce găsesc acum, sunt produse răsfirate prin diferite magazine. Adevărul e că aș putea să comand de pe magazinul online Farmasi , dar nimic nu se compară ca atunci când am produsele în față, le văd, le ating. De cele mai multe ori culorile de pe net, din cataloage nu corespund cu realitatea și atunci mi-e teamă să comand online. Plus că trebuie să stau să aștept până îmi ajunge coletul :))

În ceea ce privește livrarea de acum, am fost plăcut surprinsă de promptitudinea celor de la Farmasi. Am trimis lista, am stabilit detaliile joi, vineri deja mi-a fost trimit coletul și sâmbătă dimineața m-a sunat curierul.
Surpriza a fost și mai mare când am văzut că produsele trimise nu erau în varianta tester, ci normale. Deci oamenii nu s-au zgârcit :)) Ba mai mult, am mai primit 2 chestii pe lângă produsele ce le așteptam.

  …și anume un set compus dintr-o brățară și un lănțișor. Parcă m-au nimerit, îmi plac chestiile simple, nu pompoase.

…și 2 seturi de bling-bling-uri de lipit …oriunde  🙂
Iar produsele pe care le-am ales sunt :
Fardurile terracota Harmony mono, nuanțele 09 (mov) și 10 (auriu-verzui). Par foarte pigmentate, dar aplicate pe pleoape își pierd din intensitate… Oricum, movul arată super bine și merită să aplic mai multe straturi pentru a reda culoarea exactă:) 

Rujurile MAXI în nuanțele 08 și 04. Când am trimis e-mail-ul mi s-a spus că nuanța 08 nu e pe stoc și să îmi aleg altceva. Atunci am ales fardurile de mai sus, dar când am primit coletul am avut surpriza să regăsesc și nuanța 08 din gama Maxi Rouge, în varianta tester. 

 Maxi 04 e o nuanță de nude super, am o presimțire că va deveni rujul meu preferat ! Iar nuanța 08  eu roz aprins, sidefat. Ambele culori sunt pigmentate și se văd foarte frumos pe buze. Rujul sidefat usucă puțin buzele, dar culoarea rămâne pe buze și se vede ok. Iar rujul nude e mat și nu am simțit că îmi usucă buzele.
Ambele rujuri sunt rezistente, ceea ce îmi place – pentru că nu e nevoie să tot aplic ruj din oră-n oră :))

După ce am descoperit tușul albastru de la Flormar am devenit interesată și de alte culori. Am văzut tușurile colorate și sclipicioase de la Farmasi și am vrut să încerc unul pe mov. Din păcate nu e ceea ce mă așteptam, tușul e incolor și sclipiciul e mov. Nu l-am încercat încă pe ochi de frică să nu-mi stric machiajul. Are o consistență destul de lichidă și nu îmi place.
Pudrele Terracota îmi plac foarte mult ! 
Am ales nuanțele 03 și 09 și m-au cucerit pe loc.

 Nuanța 09 o folosesc pentru contur mai mult, pudra e fină și se aplică foarte ușor.

 Nuanța 03 e mai mult o pudră iluminatoare și e perfectă pentru a oferi luminozitate pomeților.

Acum mă mai tentează și nuanțele 01 și 10♥
Din produsele ce le-am încercat până să primesc coletul acesta, mi-a plăcut foarte foarte mult rujul lichid Gleam Shine. E cremos, super rezistent și există o gamă largă de culori, astfel încât să ai de unde alege 🙂 
De fapt acel ruj-gloss e preferatul meu și în ultimul timp doar pe acela l-am mai folosit. 
Mi-aș dori să existe și la Sibiu un stand Farmasi, să am produsele în față, să încerc, să pun mâna, să cumpăr direct 🙂 Produsele sunt la prețuri accesibile, de o calitate bună iar  Farmasi e un brand care vă poate atrage atât cu produse de make-up cât și de îngrijire (a corpului, tenului, unghiilor etc.)
Ați folosit produse Farmasi ? ( de fapt, cred că o ojă tot ați încercat ha ha ha ) 
Ce vă tentează și ce v-a dezamăgit?  

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…