Review : Mascara Double Extension L’Oreal

Mascara despre care voi scrie azi a fost primită în urmă  cu câteva luni de la o bună prietenă care e fan Double Extension 🙂
Mult timp nu am avut curajul să o încerc din cauza experienței mele neplăcute cu Volume Shocking-ul de pe vremuri de la L’Oreal. Ori nu știam eu să mă fac, ori mascara aia chiar era groaznică. Îmi aduc și acum aminte cum mă pregăteam într-o seară să ies în oraș și după ce am aplicat mascara am avut un șoc : genele erau lipite, întărite și arătau oribil , ca și cum aș fi aplicat strat după strat.
De atunci m-am ferit de rimeluri cu două capete și nu am fost curioasă să încerc altceva…. până acum. Dacă nu era prietena mea, nici acum nu încercam Double Extension. 

Double Extension se găsește și în varianta Waterproof, în varianta normală – de negru simplu, Carbon Black (pe care o am eu) și mai e una cu tub roșu – Beauty Tube. 
Varianta mea are baza albă cu Ceramide R, care fortifiază genele și baza neagră – care e tușul negru negru. Dar baza nu doar fortifiază genele, ci, îmbrăcându-le cu acel strat alb, le și alungește puțin.

Am rămas plăcut surprinsă când am încercat prima dată Double Extension, și de atunci am început să îl folosesc de fiecare dată când vreau gene lungi, negre și frumos separate… adică aproape zilnic.

Îmi place formula acestui rimel, nu se demachiază greu, nu îmi întărește genele, rezistă toată ziua, fără să mă trezesc cu fărâmițele pe sub ochi…

Periuțele sunt normale, drepte și dese; nu mi se pare că ar fi vreo diferență între ele.

Descriere oficială :
În 2 timpi și 2 mișcări, genele tale sunt ultra-alungite și de un negru intens…

Etapa 1: baza fortifiantă, pentru gene imense cu până la 70%.
Datorită fibrelor vegetale care se depun și formează adevărate extensii, genele tale vor deveni mult mai lungi !
Formula pe bază de Ceramida R si Pro-Vitamina B5 fortifică genele, conferindu-le protecție și rezistență.

Etapa 2: pigmenți de cărbune pur pentru gene de un negru și mai intens…
Datorită pigmenților din carbune pur, de 2X mai intenși decat pigmentii clasici, genele tale vor fi de un negru intens, ultra-profund…

Reclama e destul de exagerată după părerea mea.  Niciodată o mascara nu va putea reproduce efectul de gene false…. și asta am experimentat chiar eu :)) Cu siguranță că le alungește, dar dacă nu ai gene e clar că nu poți face vrăji cu un rimel :))

Iar acesta e vizualul “mincinos” :

Double Extension e un rimel pentru alungire, le separă frumos, nu încarcă genele și le și curbează puțin deși nu se laudă cu asta.
Atunci când îl folosesc nu e nevoie să mă grăbesc să aplic stratul negru peste cel alb pentru că nu se usucă în așa fel încât să nu pot aplica al doilea strat. 

Nu am încercat să aplic 2 straturi de mascara peste bază, sunt oricum mulțumită de efectul pe care-l are asupra genelor mele.

Am făcut poze în așa fel încât să se poată observa cât mai bine ce face această mascara. Majoritatea pozelor sunt alb-negru pentru că, mi se pare că așa am surprins mai bine efectul.

 Fără rimel :

1 x bază :

 ochiul stâng (din stânga voastră) e dat cu un strat de bază , ochiul drept – fără nimic

 1 strat rimel negru peste bază :

1 strat bază :

 + 1 strat rimel aplicat peste bază :

Rezultat final :

Cum vi se pare? Vă tentează ? 
Eu l-aș mai recumpăra, mi se pare un rimel foarte bun și vi-l recomand și vouă. 
Notă : 9,5 / 10 
Preț : ~ 62 – 70 lei  
   în perioada aceasta îl puteți găsi la reducere, împreună cu alte rimeluri de la L’Oreal și dacă îmi aduc bine aminte, acum costă 42 de lei 🙂 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…