Sleek – Multumesc MyaShop

Sunt atât de entuziasmată și de fericită ! Azi, când am venit acasă de la servici, am găsit niște avize de la poștă. Nici nu intrasem bine pe ușă, că imediat am fugit la poștă să îmi ridic coletele.
Săptămâna trecută am fost contactată de Alexandra de la MyaShop pentru a-mi oferi niște produse Sleek. Am acceptat bucuroasă, i-am spus ce palete îmi doream să am și luni deja mi-a expediat coletul. Azi a ajuns, deci Poșta Română face progrese :))

Sunt o răsfățată:)) De mult timp mă tentau paletele Sleek și mă gândeam să dau îmi și comand câteva, dar timpul a tot trecut și nu am apucat să dau comanda. E-mail-ul Alexandrei a picat deci la timp 🙂
Și astea sunt produsele cu care am fost răsfățată :

Paleta Acid mi-o doream de anul trecut cred, de când am văzut-o la Andreea.
În viața mea  nu am văzut farduri atât de intense…sunt super-pigmentate ! Și sunt atât de fine♥  Fiecare paletă are câte 12 culori, una mai frumoasă decât cealaltă !

Pe lângă cele 3 palete am mai primit un ruj, un gloss, un balsam de buze colorat și un blush – variantă tester, în nuanța Coral.  Toate sunt superbe. Chiar nu mă așteptam la niște nuanțe așa frumoase, care mi se potrivesc.

Glossul ‘Glossed’ cu SPF în nuanța Whisper mi-a sărit în ochi imediat ce am deschis coletul. Este un roz deschis, perfect , nu m-am abținut și l-am încercat. Are o texură așa plăcută și fină. 

Balsamul de buze cu SPF 15 în nuanța Peach nu l-am încercat încă, dar miroase super bine, l-aș mânca :))

Rujul True Color are o nuanță frumoasă (Barely There) , l-am încercat pe mână și e fin, se întinde foarte bine. Când l-am văzut pe site am crezut că e un maro închis, dar în realitate e un nude mai intens, foarte drăguț.
Blush-ul este nuanța Coral, un portocaliu mediu. Pe site pare maro, dar nu e așa. De abia aștept să îl folosesc mâine. E o culoare foarte bună pentru sezonul acesta rece.
Mi-a plăcut foarte mult și apreciez faptul că am primit și un mesaj pe un cartonaș roz. Mi se pare foarte drăguț gestul  ! 

Da, produsele Sleek mi-au depășit așteptările și mi s-a deschis apetitul pentru alte produse. Îmi doresc tușul Imperial Purple, iluminatorul Glisten Me în nuanța Empress, blush-ul Rose Gold, rujurile Fuchsia și Pink Freeze. Aștept să apară și pensulele Sleek și atunci voi da o comandă, așa…de Moș Nicolae-Moș Crăciun :))

Mulțumesc încă o dată, MyaShop  pentru acest cadou minunat !

Ați încercat produsele Sleek? Ce vă tentează?

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…