Sleek – Giveaway ….

De fiecare dată când fac un giveaway se întâmplă să fiu nemulțumită, să îmi dau seama că deși eu încerc să mulțumesc pe toată lumea, mereu sunt dezamăgită și mă întreb ce o fi așa greu să respecți niște reguli.
Sincer, acest giveaway a fost obositor pentru mine ! De ieri am început să verific participantele – să corespundă cu înscrierile de pe blog și de pe Facebook și încă nu am terminat. Ca să nu greșesc, am mai verificat și azi o dată, am refăcut lista (să fiu sigură) și am verificat link-urile care mi-au fost lăsate.

Sunt dezamăgită… scriu această postare ca să aflu răspunsurile… să mă sfătuiesc cu voi, ca să nu apară discuții inutile. Vreau și sper să îmi răspundă și participantele în cauză…

Chiar vi s-a părut greu să participați la un giveaway ?! Nu am mai făcut vreun concurs cu LIKE-uri până acum și nu știam cum va fi, câtă muncă e …să verifici toate participantele.

Multe link-uri nu pot fi accesate , îmi dă următoarea eroare :

care, sper și cred, că e din cauză că persoanele respective au profilul privat.  Nu le voi descalifica pe fetele respective …. 
Apoi, mai există o eroare de suspendare a contului de Facebook
oare e o greșeală sau au fost făcute conturi de Facebook făcute doar pentru giveaway-uri ?! Voi ce spuneți? 
Și mai sunt persoane care în loc de Share au dat Like postării și sunt descalificate… mai sunt fete care, nu știu cum au dat share, că link-ul e direct spre postare (deci nu e prin intermediul Facebook) …
Sunt fete care au comentat pe pagina de Facebook, dar au “uitat” să intre pe blog să îmi lase comentariu la postare  – așa cum am cerut ; și mai sunt fete care au participat doar pe blog și nu mi-au lăsat comentariu pe pagina de Facebook pentru a-mi spune de ce își dorește paleta Bad Girl…  Aceste fete vor fi descalificate ! 
Morphine, nu ți-am văzut comentariu pe pagina mea de Facebook 🙁 
Marin Elena, Itg Theo, Roxx Roxana, Irina Olteanu, July Jullieta,  Fell Rfm, Little Princess’s Blog, Alexandra Damires, Elena Amariutei, Hainute Crosetate Bebelusi – unele dintre voi v-ați înscris pe Facebook și ați uitat să o faceți și aici, sau invers ! 
Carmen Nicoleta Mihaila … mi-ai lăsat comentariu la postarem, spunând că pe Facebook ești înscrisă cu Mihaila Carmen …. 
Simona Sandu,  Crig Joyeria, Msc Elena – nu v-am văzut pe Facebook … 
Make-up Monica – nu am găsit link-ul pe pagina ta de Facebook …. 
Kaiyo Aino și Malanca Silvia – nu ați dat share, sau nu am văzut eu, căci link-ul pe care mi l-ați lăsat e link-ul postării directe..
Cris Raduly și Simona Mihalache, în loc să dați SHARE postării, ați dat LIKE.
Fetele de mai sus, îmi pare rău, dar sunteți descalificate (mai puțin Carmen Nicoleta Mihaila pentru că e vorba despre o mică greșeală) .
Chiar nu vreau să supăr pe cineva, poate greșesc, poate nu am văzut bine, nu am verificat corect. Dacă credeți că nu e bine ceea ce fac, aștept să îmi spuneți și să veniți cu soluții pentru ca toată lumea să fie împăcată .
Păcat că din aproape 130 de înscrieri, ~ 30 de fete vor fi scoase din concurs..  După-masă voi face extragerea iar câștigătoarea va fi anunțată în cadrul postării cu giveaway-ul și pe pagina de Facebook . 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…