NOTD : Festive Purple

Am lipsit puțin din blogosferă și nu am apucat să vă prezint și machiajul pe care l-am purtat în ultima zi din an și nici manichiura. Zilele astea mă plimb prin Cluj, m-am mutat aici și nu am prea avut acces la internet. De fapt, acum vă scriu din restaurant:))
De Revelion mi-am colorat unghiile cu mov sclipicios. Mereu am fost atrasă de culoarea mov, dar în perioada asta văd totul mov :))

English my love:
I didn’t post so much lately and I didn’t get to show you my New Year’s Eve make-up or my manicure. Today I’m showing you my glittery purple-coloured nails and I hope you’ll like them. I’ve always been attracted to purple, but in this period in love with purple :))

Voi cum ați avut unghiile colorate de Revelion ? 🙂

What colours did you use for the New Year? 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…