Carespot Pack

 La sfârșitul săptămânii trecute am fost contactată de Silvia (Carespot) pentru o colaborare. Am acceptat cu drag propunerea și astăzi am primit coletul, cu produse de pe Carespot și Makeuponline (magazin online L’Oreal&Maybelline) .

Am trimit 13 produse, 5 sub forma de mostră, iar celelalte în varianta full-size. Îmi plac majoritatea produselor și de abia aștept să încep să le folosesc.

Am primit atât produse pentru îngrijirea părului, cât și produse pentru îngrijirea feței , dar și produse de make-up 🙂

Rujul Maybelline Colorsensational (535) este o nuanță de roșu închis cu puțin sidef.

Pe lângă rujul Maybelline am primit și un creion-contur de buze (540) foarte apropiat de nuanța rujului. De obicei nu îmi conturez buzele, dar acum că am acest creion voi exersa 🙂

 Ca să fie gama  “de buze” completă am primit și un gloss Glam Shine 6H de la L’Oreal, nuanța 206 Fuchsia Obsessed. Îmi place foarte mult nuanța, mi se potrivește perfect. Glossul Glam Shine îl cunosc și îmi place foarte mult.

Am primit acest quad “Glamour Purple” de la Maybelline și mâine voi crea un machiaj , să văd ce iese:) 
Din păcate, acest tuș de ochi de la L’oreal nu îmi place. Îl știu de când a apărut și nu îmi place textura,mi se pare apos. Îl voi include într-un viitor giveaway și sper ca o altă fată să se bucure de el. 
Apropo…. ați văzut că la produsele Luminizer (mascara + tuș) se recomandă culoarea albastră pentru ochii albaștri și culoarea verde pentru ochii verzi!?? Culori care nu sunt recomandate …. ha ha
De la L’Oreal am mai primit un fond de ten Infaillible, nuanța 140. L-am încercat pe mână și la început pare închis, dar apoi parcă se uniformizează.. sper să mi se potrivească … mâine îl încerc. 
M-a deranjat puțin faptul că nu a fost sigilat și se putea vedea că a fost încercat…. 🙁

 Despre produsele Mario Bădescu am citit mereu păreri bune, dar nu am avut curiozitatea să le încerc. Acum am ocazia să îmi fac și eu  o părere . Am primit un ser hidratant pe bază de plante, o cremă hialuronică  de zi și o loțiune tonică cu grapefruit.  

De la Maybelline am mai primit și un lac de unghii care îmi place la nebunie. E o nuanță de gri deschis, nuanță care nu există în colecția mea:) Mâine o voi încerca.

Pentru păr am primit 2 mostre de la Joico – Moisture Recovery , un șampon și un balsam. Cred că pliculețele îmi ajung pentru 2 utilizări.

Am primit și acest spray de păr care încă nu am înțeles ce face.. După denumire tind să cred că e ceva pentru “lifting”, pentru volum …dar de pe etichetă și din descrierea de pe site înțeleg că e un spray ce oferă fixare și strălucire. Îl voi încerca mâine și mă voi lămuri :))

Vor urma review-uri pentru produsele prezentate mai sus.
De abia aștept să văd ce au primit celelalte bloggerițe 🙂

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…