NOTD : Cloudy Grey

A trecut puțin timp de la ultimul NOTD, dar nu am mai avut răbdare și am încercat oja de un gri superb de la Maybelline pe care am primit-o împreună cu restul produselor de la Carespot&Makeup-Online.

De când am văzut această culoare m-am îndrăgostit. Mi se pare deosebită și presimt că va deveni una din preferatele mele 🙂
Pe lângă faptul că acel gri e …namaiîntâlnit, nemaivăzut, nemaipomenit etc. și consistența ojei e foarte bună, se aplică uniform și frumos. Timpul de uscare a fost scurt și oja mi se pare destul de lucioasă (nu am folosit top-coat) .  Pe lângă minunăția de la Maybelline am folosit o altă ojă preferată, True Colour 038 de la Flormar.
Și ca să nu mă mai întind atât , vă las să vedeți pozele în liniște și aștept părerile voastre.

It’s been a short while since my last NOTD, but I couldn’t wait any longer and I tried that fabulous grey nail polish I received.


I can say …it was love at first sight. I think that this colour is so special and I have a feeling that this will be one of my favourite nail polishes.
Beside the gorgeous grey, the consistency of the nail polish is great, it can be applied easily and even:) I liked that I didn’t have to wait long time to be dry and I think that the nail polish is pretty shiny (I didn’t use top-coat). 
Beside this beauty from Maybelline, I also used one of my favourite nail polishes – True Color 038 (Flormar).  
Enough with the talking, I let you see the pictures and I’m waiting for your opinions. 

Maybelline Forever Strong PRO – no. 795 Cloudy Grey & Flormar True Color – no. 038


9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…