Trash it [2]În luna mai am făcut prima postare de genul acesta și în același timp mi-am făcut și curajul de a arunca unele produse cosmetice … Am vrut inițial să fac o astfel de postare în fiecare lună, dar trebuie să recunosc că nu m-a lăsat sufletul să le arunc :)) și din iunie nu am mai aruncat nimic.
În luna aceasta am adunat și ce nu am putut să arunc în urmă cu 2 luni, așa că s-au adunat câteva…

 Am aruncat multe rimeluri… deși nu erau râncede , nu erau uscate și nu aveau un miros dubios a trebuit să mă despart de ele din cauză că le aveam de mai mult de 6 luni . Unele dintre ele le-am folosit mai mult , altele mai puțin.

Big&Beautiful False Lash l-am cumpărat chiar când s-a lansat și am profitat atunci de prețul promoțional… L-am folosit de câteva ori apoi am uitat de el și așa a ajuns acum la gunoi… 

Pot să recunosc că îmi pare rău de rimelul YSL Effet Faux Cils – negru  … L-am folosit de maxim 5 ori … Mi-a fost tare greu să mă despart de el…  Celălalt era mov și am abuzat de el vara trecută așa că nu îmi pare rău . Sunt sigură că a fost consumat mai mult de jumătate. În plus de asta, i-am găsit și înlocuitor, mult mai ieftin și sper să ajung să vă spun câteva cuvinte despre el înainte de a expira :))

Acest ruj de la Avon  (în nuanța Liliac Shimmer) l-am avut de ceva timp , dar nu l-am folosit foarte mult. Nu s-a schimbat nimic la el , dar am decis să-l arunc pentru că nu îl foloseam.

Am profitat ceva timp de mascara 2000 Calorie de la Max Factor și s-a uscat destul de rapid… așa că nu îmi pare rău că a trebuit să ne despărțim.

Am cumpărat tușul Master Precise de la Maybelline cu un an în urmă și l-am folosit destul de mult timp. Cred că a mai rămas ceva produs , dar având în vedere că l-am deschis de 12 luni  cred că e mai bine să nu îl mai folosesc decât să mă trezesc cu o iritație.
Acum sunt tentată de tușul-cariocă de la L’Oreal , mi se pare că e atât de negru :))

Cred că am ținut rimelul Diva Lash de la BeYu prea mult, l-am achiziționat în noiembrie anul trecut și mult timp a fost preferatul meu. Și acesta s-a uscat și nu avea rost să îl mai țin, mai ales că îi trecuse termenul de valabilitate.

Glossul de la Sephora Ultra Shine ar fi făcut în octombrie 2 ani ! Prea mult ! A fost unul din glossurile mele preferate și dacă mă mai chinuiam un pic reușeam să-l termin  :))
Cu siguranță l-aș mai cumpăra.

Încă un rimel cumpărat doar de dragul reducerii – Big&Beautiful BOOM de la Astor. 
Am apucat să îl folosesc foarte puțin ….

În iulie , anul trecut, am primit din partea Astor România niște produse, printre care se afla și acest tuș. A fost foarte ușor de folosit și puteam să îmi conturez ochii frumos și ușor dar, fiind waterproof, îl dădeam foarte greu jos. Era nevoie să insist când mă demachiam și de aceea l-am folosit mai rar. Având în vedere că deja împlinise un an , a trebuit să ne despărțim. 
Și așa îmi dau seama că și Mattitude ar trebui să fie la gunoi … în ultimul timp l-am tot folosit și e aproape consumat :))

Și acest balsam I love … vanilla& ice cream are 2 ani și deja începuse să i se schimbe mirosul.. L-am aruncat aproape nefolosit… fiind în borcănel , l-am folosit mai puțin.

Cred că aveam glossul acesta de la Avon de când a apărut … de vreo 3 ani ? Era timpul să-l arunc ! 

Lancome Juicy Tubes e un alt produs de care îmi pare rău … cred că se vede că era aproape nou. Nu i se schimbase consistența, nici mirosul, dar avea mai mult de un an și oricum nu îl foloseam aproape deloc.
Uite așa realizez că uneori cheltui o grămadă de bani pe niște produse “de moment” care ajung într-un final la gunoi … mai pe românește – bani aruncați.

Extra WOW Lash a rezistat cel mai puțin … cred că nu împlinise 6 luni de la deschidere  , dar deja se uscase și începuse să miroasă ciudat.

Long Lasting Gloss Glide de la Manhattan e glossul meu preferat de câțiva ani buni. Pe cel de sus îl aveam de vreo 2 ani , dacă nu chiar mai mult… L-am cumpărat imediat ce mi se terminase celălalt pe care l-am avut. 
De când l-am cumpărat mi s-a părut că nu are aceeași nuanță  ca cel pe care-l avusesem din Germania. Și așa m-am convins când am putut să le compar. Când am fost în Germania mi-am cumpărat varianta ‘originală’ și am rămas surprinsă de diferență. Deși amândouă sunt nuanța 56G , cel din România pare mai deschis și dă spre un nude, pe  când cel din Germania e roz.
Serul Genifique și-a făcut treaba suficient și m-am despărțit de el. A mai rămas chiar puțin produs pe fund , mă mai ținea o săptămână, dar și-a schimbat mirosul și a fost mai bine să îl arunc…  L-aș recumpăra.
Balsamul de buze de la Carmex cred că l-am cumpărat cu 2 ani în urmă, știu că era iarnă și se făcea mare tam-tam în jurul lui :)) E un balsam foarte bun de buze și l-aș recumpăra oricând. L-am aruncat pe acesta pentru că devenise rânced..
Balsamul de la Apivita și-a schimbat și mirosul și consistența. Nu-mi pare rău că l-am aruncat pentru că oricum nu mi-a plăcut de la început , din cauza culorii :)) Cel mai bun mi se pare cel cu propolis.
Dacă vă întrebați ce e chestia de mai sus , vă spun eu : un creion pentru hidratarea cuticulelor. M-am bucurat când l-am aruncat pentru că nu mai ocupa spațiu degeaba :)) Avea vârful prea tare, nu era eficient și oricum stătea degeaba de mai mult de un an.

Cam atât pentru luna asta, cred că sunt suficiente :)) 

Voi de ce produse v-ați mai despărțit în ultimul timp și de ce? 🙂


9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…