Review : Maybelline BB Cream

Dragele mele, am o veste bună pentru voi : BB Cream-ul de la Maybelline a fost lansat de curând și în România. Și cu ocazia asta am zis că ar trebui să mă grăbesc cu un review … adică, la ce folos să fac un review la ceva ce a încercat deja toată lumea? :))
Profit de faptul că am această cremă de la Maybelline de ceva timp și vă spun părerea mea despre BB Cream-ul de la Maybelline.

I have good news for my romanian readers : Maybelline’s BB Cream is available in romanian stores now 🙂 So I thought it would be best if they read a review before buying this product. For my foreign readers, this will be just another review for this BB Cream 🙂

În primul rând, BB Cream-ul de la Maybelline se găsește într-o singură nuanță – Apricot în Germania se găsește o singură nuanță – Apricot, este o nuanță “universală” .  Și s-ar putea să vă sperie culoarea prea închisă și portocalie, dar partea bună e că se adaptează oricărei nuanțe a tenului . Dacă sunteți albă ca brânza, ca mine , puteți sta liniștite, nu veți arăta ciudat.
În România, se pare că există mai multe nuanțe.First of all,  Maybelline’s BB Cream is available in one shade – Apricot in Germany there is an universal shade – Apricot. And this shade might scare you, it’s dark and orange-ish… but the good part is that it adapts to every skin-tone. If you have a light skin, just like me, you can stay calm , you won’t look weird.
Maybelline BB Cream promite să ofere hidratare, să ascundă imperfecțiunile, să uniformizeze tenul și să ofere strălucirea naturală. Pe lângă astea , are SPF mai ridicat – 30 și lasă pielea să respire, este “oil-free” ceea ce înseamnă această cremă e potrivită și pentru tenul mixt/gras.
Maybelline BB Cream promises to moisturize the skin , hide the blemishes , even out and to offer a natural glow. It also has a higher SPF – 30 and it is oil-free, which means that this product is perfect for mixed/oily skin.

Nu aș putea să compar acest BB Cream cu * BB Cream-ul de la Garnier * pentru că sunt 2 produse diferite. Cel de la Garnier are o altă consistență și un grad mai mare de acoperire. BB Cream-ul de la Maybelline hidratează tenul și îl uniformizează puțin, însă nu acoperă cum o face BB Cream-ul de la Garnier. Și aș mai avea o mică problemă , dacă aplic crema și apoi folosesc fond de ten e …dezastru. Pentru că atunci chiar se vede o diferență mare între nuanța feței și cea de pe gât/restul corpului. Din punctul meu de vedere nu este o bază bună de machiaj.
I couldn’t compare this BB Cream with * Garnier’s BB Cream * because there are 2 different products. The one from Garnier has another texture and higher coverage. Maybelline’s BB Cream moisturizes the skin and evens it out, but it doesn’t hide the blemishes as well as Garnier does. 
And there is another small problem, if I apply this cream and after that I apply foundation…the outcome is horror. Because I can see then a big difference between my face and my neck/rest of my body. In my opinion, this is not a good makeup-base.

Și ca să vă faceți o idee mai clară am pregătit și niște poze  :
I took some pics for you to have a better picture about this BB Cream : 

 

Consistența acestei creme e ușoară , mai lichidă și se absoarbe destul de rapid în piele.
This cream has a light texture and it absorbs quickly into the skin.


Folosesc crema asta atunci când nu vreau să mă machiez deloc, dar nu mi se pare că face mare lucru cu fața mea  :))
I use this cream when I don’t wear makeup, but I don’t see many differences on my face.

Așa arată tenul meu,natural, fără “artificii” aplicate.
This is how my face looks like, natural.

Aici se poate vedea că tenul pare mai uniform 
You can see that my skin looks more even here

 Și așa arată BB Cream-ul de la Maybelline aplicat pe toată fața
And this is how Maybelline’s BB Cream looks on my face
 Și dacă ar fi să comparăm poza asta cu prima, nu vedem diferențe prea mari. 
If we compare this picture with the first one, we won’t see big differences.

În concluzie, BB Cream de la Maybelline nu mi se pare așa grozav și nu l-aș recumpăra.
Am înțeles că prețul e de 29 lei , dar tind să cred că e prețul de “testare” pentru că eu l-am cumpărat din Germania cu 9,95€ , adică ~43 lei …

BB Cream-urile au început să apară ca ciupercile după ploaie, toate brandurile încep să scoată astfel de creme. De curând am văzut că și Flormar a lansat o astfel de cremă , la prețul de ~45 lei .
BB Cream-ul e “ultima fiță” în materie de cosmetice și brandurile se îmbogățesc din vânzarea unui produs care nu ne este indispensabil. Eu cred că aș putea trăi și fără un BB Cream, dar știți cum suntem noi , trebuie să avem mereu ce e mai nou apărut.

As a conclusion, I don’t find this BB Cream great and I wouldn’t buy it again. 
I bought this cream for 9,95€ . 


Today, every brand has its BB Cream … a few days ago I saw that even Flormar has launched its BB Cream. 
This is the latest “fashion” in the cosmetic industry and the brands are getting rich from selling a products that’s not really necessary. I think I could live without BB Cream, but you know how women are…they wanna have the latest s*%#  :))
V-ar tenta să încercați BB Cream-ul de la Maybelline? Ce părere aveți despre aceste creme-“minune”?
Would you like to try Maybelline’s BB Cream? What do you think about these “wonder”-creams?
9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…