Chiar am nevoie de… ?

De câteva zile mă tot gândesc dacă chiar am nevoie de anumite produse sau le vreau doar pentru că sunt atât de “populare” ?
De Moș Nicolae aș fi putut să-mi aleg ce vreau. Nu mi-am ales nimic pentru că…am tot ce îmi trebuie și ce îmi doresc.  Am văzut un pulover drăguț la Pull&Bear dar prețul mi s-a părut nejustificat… 200 lei.  Cu 200 – 250 lei îți iei o geacă .
Într-un timp îmi doream prea-populara paletă Naked... nu conta că am nevoie de fardurile alea sau nu, important era că și eu aș fi putut intra în rândul mândrelor posesoare a acestei palete. Rar mă machiez cu nuanțe nude , probabil că aș fi folosit-o de 2-3 ori și apoi aș fi uitat de ea…la fel cum fac cu toate celelalte produse. Am ajuns să am prea multe și îmi dau seama că nu apuc să le folosesc.
De curând am văzut paleta Vice de la Urban Decay și am fost fascinată de nuanța Chaos – un albastru electric superb. Dacă aș fi avut în momentul ăla 200 de lei , mi-aș fi luat-o.  Apoi m-am tot gândit…. să dau 200 de lei numai pentru că îmi place o culoare? Și cât de des aș folosi nuanța aia?
Mi-am dorit Au Naturel  de la Sleek și de când o am , de vreo câteva luni, am folosit vreo 3 culori …arată aproape ca nouă.

Anul trecut mi-am cumpărat parfumul La Prairie Midnight Rain , doar pentru că mi-a plăcut sticluța și tot sclipiciul ăla de pe ea. Îmi plăcea și mirosul , l-am simțit la o prietenă . Dar după ce l-am avut , parcă nu-mi mai plăcea așa mult. L-am folosit de 4 ori și am dat 450 lei pe 50 ml…. 

În urmă cu ceva timp aveam foarte multe loțiuni de corp. Le cumpăram pentru că îmi plăceau aromele, dar le foloseam de prea puține ori și ajungeau în cele din urmă la gunoi. Sunt prea leneșă să folosesc creme de corp … prefer uleiurile, sunt mult mai hidratante.

Vă mai aduceți aminte de Enchanted Glamourland de la Too Faced? Dacă nu, puteți să citiți câteva rânduri aici. Prima dată când am văzut-o pe net , am căzut de pe scaun , eram fascinată . Am cumpărat-o , m-am bucurat de ea, am folosit-o de …maxim  10 ori ! 

Acum am pasiunea pentru oje… știu că am multe, poate prea multe …dar mereu văd o nunță frumoasă și nu pot rezista :)) Și mai am o pasiune pentru geluri de duș și săpunuri. Am zeci de geluri de duș noi, care așteaptă să mă bucur de ele.

Nu am fost niciodată în stare să îmi aranjez părul  …când l-am avut mai lung, mi s-a pus pata pe o perie rotativă “că îmi fac părul așa și așa și o să arate atât de bine” . Mi-am ales peria rotativă BabyLiss despre care am scris atunci, aici . E drept că am folosit-o de câteva ori  … dar acum unde credeți că e ? Stă în dulap.

Nici nu știam cum miroase parfumul Fame a lui Lady Gaga, dar mi-a trebuit. Nu conta că poate nu îmi place mirosul  sau că nu persistă. A trebuit să îl am pentru că era prea mediatizat … Am fost dezamăgită că e un miros comun și că nu persistă deloc. Acum s-a schimbat lucrul acesta, de când cu frigul, se simte foarte tare și persistă.

Dacă mă uit prin rujurile mele, predomină aceeași culoare : roz fuchsia. Am și alte culori , dar și alea folosite prea puțin. Treaba stă așa : văd o culoare, o încerc, îmi stă bine și gata, nu mă mai gândesc că mai am acasă vreo 10 la fel sau că nu o să folosesc rujul prea mult.

De la un timp sunt mai …rațională  și nu mai cumpăr așa , impulsiv. Încerc să termin ce am și să cumpăr ce am nevoie.

Uneori cumpărăm lucruri fără să ne gândim dacă chiar avem nevoie de rujul ăla, de rimelul ăla sau de oja aia…. Iar alteori cumpărăm sau ne dorim ceva doar pentru că și “x sau y are” și e atât de “popular” .
Chiar avem nevoie de paleta Naked? Eu nu mai am nevoie și nu o să mă mai las împinsă de primul gând de a-mi cumpăra ceva.


Aștept părerile voastre 🙂


signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…