Tag : Parfumul

De când mă știu am fost atrasă de parfumuri și mereu am avut multe parfumuri.  Mama îmi cumpăra de fiecare dată când pleca pe undeva un parfum și așa am ajuns să am o întreagă colecție de parfumuri :))
Primul meu parfum cred că a fost Chanson d’Air , mai “împrumutam” și de la sora mea Puzzle sau de la mama , Gabriela Sabatini. Dacă îmi aduc bine aminte , primul meu parfum de firmă a fost Touch of Pink , de la Lacoste , pe la 16 ani.
M-am bucurat când a apărut acest tag prin blogosferă și cum una din prietenele mele de pe blog, Adelina, m-a nominalizat , m-am gândit că e perfect pentru duminică seara 🙂

1. Ce parfum ai cumpăra la nesfârșit ? 
 Ange ou Demon  Tendre , de la Givenchy . Este unul din parfumurile mele preferate, l-am descoperit în 2009  și de atunci l-am tot recumpărat.

2. Câte parfumuri ai? (aproximativ) 
Așa cum spuneam la început, am o colecție de parfumuri  .. într-un timp am avut și 100 ! Acum mai am doar… 50 🙂

3. Parfumul din colecția ta pe care îl folosești cel mai des :
Lolita Lempicka Le Premier Parfum despre care puteți afla mai multe de aici .

4. Primele 3 parfumuri preferate :
Ange ou Demon Tendre , Givenchy
Peony in Two , Stella McCartney
Womanity , Thierry Mugler

5. Un parfum care nu ți-a plăcut
Nu cred că am avut vreun parfum care să nu-mi placă…  dar unul dintre cele mai groaznice parfumuri mi se pare Issey Miyake – A scent by Issez Miyake . 

6. Un parfum dulce 
Dacă ar fi să aleg unul din colecția mea, aș alege L de Lolita Lempicka (click pe link) , iar dacă e să aleg un cel mai dulce parfum , atunci Thierry Mugler – Angel.

7. Brandul preferat de parfumuri
Nu am un brand preferat de parfumuri, dar predomină Givenchy prin colecția mea (am 5 parfumuri).

8. Magazinul de la care îți cumperi parfumuri cel mai des
Nici aici nu am preferințe , dar dacă aș  vrea să îmi cumpăr un parfum și aș avea 10% reducere pe baza cardului de fidelitate, atunci sigur aleg Sephora.

9. Parfumurile dominante în fiecare anotimp
Eu port parfumurile în funcție de anotimp așa că folosesc anumite parfumuri în anumite perioade.
De exemplu, iarna folosesc Chanel – Coco Mademoiselle , Calvin Klein – Euphoria, Estee Lauder – Sensuous, Jimmy Choo și , mai nou, Lady Gaga – Fame . Așa cum vă spuneam și în review , se pare că odată cu venirea frigului , persistă mai mult parfumul și mi se pare mai interesant 🙂
Totuși , dacă ar fi să aleg parfumul pe care-l folosesc în orice anotimp al anului este L de Lolita Lempicka .

10. Cu ce parfum te asociezi ca femeie ?
Întrebarea asta mi se pare destul de grea… hmmmm ….  cred că cu Womanity , pentru că este diferit. Poate să îți placă sau poate să nu îți placă .  Exact așa se întâmplă și în cazul meu : poți să mă vezi și să nu îți placă deloc de mine  sau poți să mă îndrăgești de cum mă vezi :)) Sau poate să nu îți placă deloc prima dată și după aceea să îl iubești. Prima impresie pe care o las? Că sunt fițoasă și inabordabilă. Apoi îți dai seama că ți-ai făcut o părere greșită.  Sincer, nu știu de ce las impresia asta, dar toate persoanele care s-au apropiat de mine mi-au spus asta :))
Despre Womanity puteți citi mai multe aici.

și mai adaug :
Cel mai tare parfum bărbătesc …este A*Men de la Thierry Mugler. Este atât de intens, dulce și persistent !  Dar trebuie să îți placă parfumurile dulci, așa cum îmi plac mie, ca să îl poți suporta :))

Și aș vrea să știu și despre parfumurile voastre preferate… așa că aștept comentariile voastre 🙂

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…