Birthday Gifts

Pe 12 februarie am împlinit 26 de ani și am avut cea mai faină zi din an 🙂 A fost specială , am avut parte de surprize plăcute și mi-aș dori să fie ziua mea în fiecare zi :)) Din păcate , soțul meu e bolnav și nu am putut încheia ziua cu o cină la restaurant, dar vom recupera 🙂
Și pentru că m-ați întrebat ce am primit  … m-am gândit la postarea asta .


2 days ago I celebrated my birthday  and I had a great day ! It was so special that I didn’t want it to be over 🙂 Unfortunately, my husband is sick and we couldn’t have a nice dinner at a restaurant. 
I thought to make this post because lots of you asked me what I received 🙂

 La serviciu am pregătit o masă plină de dulciuri 🙂 Macarons au avut un mare succes:)
I prepared a table full of sweets for my colleagues at work 🙂 and the macarons have been very appreciated:)

De dimineață am primit un Raspberry Mocha de la colegul meu…
I received a Raspberry Mocha from my colleague ..

La prânz am fost și eu la Starbucks  și am mai primit o cafea din partea casei. Am nimerit-o și pe fata aceea simpatică despre care v-am mai povestit. M-a surprins reacția ei : a venit în fugă spre mine, m-a pupat și m-a luat în brațe. Era atât de entuziasmată 🙂 Și eu eram toată un zâmbet. Mi-a făcut ziua și mai faină 🙂  Și ea are un blog  , așa că vă invit să îi citiți articolele aici

Apoi am fost până la magazinul bam boo în căutarea unei vaze perfecte pentru bambușii ce voiam să îi cumpăr după ce ieșeam de la serviciu. Mi-a arătat una din fetele de acolo vazele și dintr-o dată m-a întrebat dacă e ziua mea și mi-a urat “la mulți ani” . “Dar de unde știi că e ziua mea?” “Păi scrie pe pahar” :))  Când am ajuns la casă , era o doamnă în fața mea care, după ce a achitat, s-a uitat la mine frumos și mi-a urat și ea “la mulți ani” (da, și ea văzuse pe pahar La Mulți Aaaani !!!) . Am rămas uimită și nu îmi venea să cred, mai că voiam să plâng :))

Pe la 5 am primit cadoul de la colegii mei ! Când am văzut bambușii mari nu mai știam ce sunete să scot și pe cine să sar de bucurie :))
Dar care e povestea cu bambușii ? Până de curând am avut unul … și mi-a părut atât de rău că a murit. Îl țineam într-o vază opacă și nu vedeam nivelul apei … când a început să se usuce bambusul era deja prea târziu … Îl aveam de vreo 4 ani . Am cumpărat acum o vază mare, transparentă , pentru a “supraveghea” bambușii 🙂

Culmea e că, după ce am ieșit de la bam boo am fost la o florărie să întreb de bambuși și mai erau doar 2 mici . Îi văzusem pe cei pe care i-am primit ( erau pregătiți frumos)  , am întrebat-o pe doamna de la florărie ce e cu ăia și mi-a zis că sunt rezervați pentru cineva. Nu m-am gândit nicio clipă că sunt pentru mine:)) 

From my lovely colleagues I received 3 bamboo and I was so happy , since my bamboo died a few days ago..  I forgot to check the water in the vase and when I realized there was no water, it was too late..

Pentru că știu ce pasiune am , colegii mi-au mai făcut cadou și câteva produse cosmetice : stickere de unghii (de la prietenele mele Ana și Alexandra) , gelul meu de duș preferat de la Sephora , cu ceai verde , 2 inimioare efervescente pentru cadă și 2 cubulețe efervescente, o ojă Sephora și oja OPI – Get Your Number din colecția nouă ,  Mariah Carey  – Liquid Sand.

My colleagues also bought me these goodies 🙂 They know my passion for cosmetics : my favourite shower gel from Sephora – with green tea, nail stickers (from 2 of my friends) , bath cubes & hearts, a Sephora nail polish and the new OPI Get Your Number nail polish from Mariah Carey’s collection – Liquid Sand. 

Cu o zi înainte de ziua mea , am fost la Sephora să întreb dacă am vreun cadou sau reducere  … Nu mă așteptam , dar nu am primit nimic , ceea ce mi se pare ciudat, având în vedere că anul trecut parcă am primit (chiar gelul de duș cu ceai verde…) .

Am primit însă un e-mail de la Sabon prin care eram invitată în cel mai apropiat magazin Sabon pentru a-mi primi cadoul 🙂  Am avut o supriză plăcută : am primit un cupon de reducere (25 lei la cumpărături de 100 de lei – deja știu ce vreau hi hi) și un set compus dintr-o cremă de mâini și una de picioare.
I received an email from Sabon , in which I was invited to pick my gift from the nearest store. I had a nice surprise , I got a hand cream and a foot cream  and also a discount card.   

Mi-am făcut și eu câteva cadouri cu ocazia zilei mele de naștere hi hi 🙂 
I also bought some gifts for myself 🙂
De obicei nu sunt la modă , nu cumpăr chestii doar pentru că “se poartă” , dar mi s-a pus pata pe ținte :)) Mi-a plăcut brățara asta de când am văzut-o, dar am ezitat să o cumpăr. Luni am intrat la Meli Melo și iar am văzut-o. Era ultima bucată ! N-am stat mult pe gânduri , am pus-o pe mână , am plătit-o și am plecat :))

Normally I’m not into things that are in trend .. but I just fell in love with studs and I couldn’t resist when I saw this bracelet. Well, actually I saw it last week, but I hesitated buying it… 
I saw it again on Monday , it was the last one . I bought it right away and it became my favourite accessory .

Mi-am cumpărat și o husă nouă pentru telefon … pe care am negociat-o :)) Am obținut 10 lei reducere ha ha ha
Îmi place atât de mult modelul ♥
I also got a new phone case  . I negotiated and I got a discount 🙂   I love this style 🙂

Mi-am mai cumpărat și Stay the Night din colecția Liquid Sand de la OPI și o ojă de la Rimmel – Aye Aye Sailor  ♥ 
I also bought Stay the Night nail polish from OPI (Liquid Sand) and a nail polish from Rimmel – Aye Aye Sailor.

Cu banii primiți de la mama , mi-am cumpărat pentru prima dată haine de pe internet .. și anume 2 perechi de colanți și o geacă de piele, cu ținte + un balsam de buze de la Carmex, cu vanilie. Toate cumpărate de pe Asos. De abia aștept să vină coletul, sper să îmi fie toate bune . Dacă nu…mai slăbesc :))  Am ales mărimea UK 8 , care am înțeles că e mărimea S . 
Cu geaca am avut niște peripeții … am pus ochii pe ea de vreo 2-3 săptămâni , de fiecare dată când voiam să pun banii pe card să o comand, mărimea mea dispărea . Apoi apărea și apoi iar dispărea…și tot așa. Vineri seara a apărut din nou , sâmbătă dimineața am verificat din nou , era pe stoc, am fugit la bancă, am depus banii și când m-am întors , nu mai era. După 10 minute, a apărut iar în stoc și am cumpărat-o direct . În 11.02 mi-a fost trimisă și sper că săptămâna viitoare să ajungă 🙂 

For the first time, I bought clothes online , 2 leggings  , a leather studded jacket + a Carmex lipbalm. All bought from Asos. I just can’t wait to have them , I hope that I chose my size  and everything will be ok.
 

Aștept cu nerăbdare căștile Lady Gaga Heart Beats – cadou de la soțul meu . 
I am waiting impatiently for the Lady Gaga Heart Beats – gift from my husband
Am încheiat ziua cu o cină pregătită de soțul meu și o felie de tort delicioasă ♥ 
 
E cel mai bun tort, după cel de la nunta mea 🙂

My day ended up with a nice dinner, prepared by my husband and a delicious cake ♥ 
The second best cake  🙂 The best cake ever is the one I had at my wedding 🙂

 Vă mulțumesc celor care mi-ați făcut ziua și mai frumoasă , prin mesajele transmise pe Facebook, aici pe blog sau pe e-mail 🙂 
Le mulțumesc și cititoarelor mele dragi, Sandra și Onu , care mi-au trimis câte o mică atenție! ♥

 signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…