InstaLife #5

Este luni seara, așa că e timpul pentru un nou InstaLife 🙂 V-am mai spus că de când am început să fac postările astea, mi se pare că timpul trece mult mai repede?  Da..cred că v-am mai spus :))
Am avut o săptămână bună : zâmbete, răsfăț , surprize și … păcate culinare   .

It’s Monday evening , which means I will present you my InstaLife 🙂 I have the feeling that time passes away so quickly since I’ve started this kind of posting. But I think I told you before …si no need to repeat myself 🙂  
I had a great week , full of surprises and good time. Enjoy !

Da .. știu ! Prima poză = McDonald’s :)) Data trecută v-am spus că m-am abținut de la cartofii McDonald’s, dar luni mi s-a făcut iar poftă și nu am mai rezistat 🙂 Cartofii de la Mc mi se par cei mai buni cartofi din lume și cu sosul Barbeque sunt și mai buni :)) 
I know … first picture is about McDonald’s .. I told you last time that I resisted and I didn’t eat those .. but on Monday I just couldn’t resist anymore and I grabbed some McFries. I think they are the best in the world ! Add some BBQ sauce and you have the perfect combination !

V-am mai spus că ciocolata mea preferată e Nussknacker ! Deși în ultimul timp nu am mai mâncat atâta ciocolată , am cedat  :)) Din 2 motive : am avut o zi proastă , eram supărată și cu o seară în urmă primisem un mesaj de la una din cititoarele mele dragi , care îmi spunea că de fiecare dată când mănâncă Nussknacker se gândește la mine ♥ Ce drăguț ! 
My favourite chocolate ! I just love it and I can’t have enough . 

 Drama eyeliner -makeup 🙂
În septembrie vă spuneam că sunt dezamăgită de parfumul Fame de la Lady Gaga (review) , dar știți că “presimțeam” că o să fie altfel odată ce o să vină frigul 🙂 
Și chiar așa este !  Acum, iarna , Fame mi se pare perfect ! L-am simțit și după 9 ore ! Așa că a devenit preferatul meu sezonul acesta ♥ 
In my review about Fame by Lady Gaga, I was telling you  that I am disappointed about it . But I also had a feeling that something will change in the cold season . Well, it became my favourite perfume because it lasts so much longer ( 9 h ) .

Mă amuz de fiecare dată când văd poza asta cu Reina :))) 
De fiecare dată când sunt acasă la Sibiu încerc să o surprind în ipostaze faine . Poza asta mi se pare atât de amuzantă :))) Nici dacă m-aș fi chinuit nu ar fi ieșit așa :)) 
I start laughing everytime I see this picture with my dog, Reina.
 Perfect night : wine, blogging & dinner
Starbucks time  ♥
Săptămâna trecută a fost o nebunie la Pizza Hut. Mi se făcuse poftă de o salată Caprese și ceea ce dura de obicei 5-10 minute, de data asta a durat vreo 30 de minute. Era super-plin la Pizza Hut, nu știu ce s-a întâmplat în ziua respectivă . Servirea a fost groaznică !
Lunch at Pizza Hut – Caprese Salad 
V-am mai spus că anul a început foarte bine pentru mine , cred că în fiecare săptămâna am primit câte un colet cu bunătăți 🙂 Săptămâna trecută am primit de la Top Line 2 oje OPI – I’m Indi-a Mood for Love (manichiura pentru Valentine’s Day o puteți vedea aici) și OPI Red  + o loțiune Avojuice cu zmeură ♥
OPI goodies – surprise ♥ 
Last week I received these 2 nail polishes – I’m Indi-a Mood for love (click) and OPI Red  + the handlotion Avojuice with Raspberry. Yummy !
Soțul meu și-a cumpărat un nou “gadget” pentru bucătărie și în weekend l-am pus la treabă:) 
My husband’s new kitchen-gadget
…25 de minute mai târziu : scoici , ciuperci și cartofi ♥ 
…. 25 minutes later : seashells, mushrooms and potatoes

 Sâmbătă am ridicat ceva de la poștă și când am ajuns acasă am avut o mare surpriză . Să vă spun povestea : cititoarea și prietena mea de pe blog , Sandra  m-a păcălit și mi-a făcut această surpriză . Mi-a trimis un e-mail în care îmi spunea că a primit o super ofertă de la Oriflame și că vrea să îmi trimită catalogul . I-am dat adresa și 2 zile mai târziu am ridicat coletul de la poștă. De cum am văzut cutia mi-am dat seama că ceva nu e în regulă . Când am ajuns acasă și am deschis pachetul , am rămas pur și simplu cu gura căscată , apoi am rămas cu zâmbetul pe buze toată ziua ! 
Mâine este ziua mea  ! Și draga de ea s-a gândit la mine și mi-a făcut acest cadou ♥ 
Birthday-gift from one of my lovely readers and blogger-friends ♥  This just made my day !

 Prietena mea Bonnie Blue s-a apucat de dragul meu să facă brățările prieteniei . Sâmbătă am ridicat coletul și nu mă așteptam să fie atât de multe :))
My friend made me all these friendship-bracelets ♥

 Sunday gym-time 🙂

 După ce am ieșit de la sală m-am bucurat de fulgii mari de zăpadă  . Din păcate nu s-a așezat deloc zăpada  … Îmi place când totul e alb în jur, dar nu îmi place mocirla .
Big snowflakes ♥ Too bad it didn’t last.

I love feedback  , so let me know what you think about this post ! 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…