Impresii de la evenimentul The Woman

Pentru că multe dintre voi ați vrut să revin cu detalii despre evenimentul la care am participat joi, 7 martie, m-am gândit să vă scriu câteva rânduri și să vă arăt și niște poze de la eveniment.
Trebuie să recunosc că am avut emoții din cauză că nu știam cu ce să mă îmbrac. Nu sunt adepta stilului elegant / business, nu port tocuri și în garderoba mea predomină hainele simple. Nu puteam să mă duc în blugi și UGG-uri așa că am cotrobăit prin dulapuri și am încercat să găsesc ceva care să se potrivească cu evenimentul .
Am ales până la urmă o pereche de pantaloni de culoare neagră  , o cămașă , botinele mele cu toc de 12 cm și geaca de piele cu ținte.
După ce am primit “ok-ul” de la voi, pe pagina de Facebook , am mai stat puțin în casă și am pornit spre Grand Hotel Italia , unde avea loc evenimentul .

outfit : asos studded biker jacket // tommy hilfiger trousers // Dennis shoes // h&m chemise 
Înscrierile au început la 12.45 , eu am ajuns la 13.00 acolo. Și nu cunoșteam pe nimeni! M-am apropiat timid de masa unde se făceau înscrierile și una din fetele de acolo m-a întrebat cum mă cheamă, s-a uitat la mine și până să îi zic numele , mi-a zis “Aaaa, tu ești Alexandra! Da. Alexandra Pateșan . Te știu de pe Facebook!”  Reacția mea? Una stupidă aș spune eu , nu am reacționat nicicum … cine știe ce impresie i-am făcut “ui și la fițoasa asta” .  După ce am primit badge-ul , mi-am luat un pahar de suc și m-am dus la o masă, uitându-mă după cineva cunoscut… 
Am început să admir rochiile de la Budoir Designers Boutique – am pus ochii pe rochia neagră și pe cea aurie , care era deosebită. Din păcate, prețurile nu erau afișate…
Câțiva pași mai încolo, era un stand superb Jolidon ! 
M-am bucurat când am văzut-o pe Gloria ! În sfârșit o persoană cunoscută.  Din păcate, nu am stat la povești , pentru că era super-ocupată cu organizarea. 
Mi-am luat o cafea și m-am așezat la o altă masă  …așteptând să văd pe cineva cunoscut.  Cred că și voi ați trecut prin astfel de momente, când ești undeva și nu cunoști pe nimeni și te tot uiți sperând să dai de un cunoscut :)) 
În timpul în care stăteam singură , “socializam” pe telefon .. dar pe urmă m-am gândit că dacă mai butonez mult , rămân fără baterie și nu o să mai fac poze … așa că mă uitam în cafea :)) … până a venit Cleopatra . Atât de mult m-am bucurat când am văzut-o . După câteva minute am văzut-o și pe Sigina ,  iar apoi ne-am întâlnit cu Ioana  , care era însoțită de sora ei, la fel de frumoasă ca și Ioana  

 Decorul a fost asigurat de Chic Ville – Home et Cetera și mi-a plăcut foarte mult. Mi-ar plăcea să am și eu un colț amenajat cu asemenea mobilier  . Aranjamentele florale au fost de la Magnolia .

La 13.30  a început evenimentul, care a fost deschis de primarul Emil Boc.

În cadrul evenimentului , am aflat povestea Jolidon , de la Irina Markovits am aflat lucruri interesante despre stilul vestimentar, cum ar trebui să ne îmbrăcăm în funcție de siluetă, eveniment, job etc. Mi-a plăcut foarte mult de ea . A stat singură pe scenă , a vorbit într-una și a fost foarte naturală.

De la doamna Avocat Elena Grecu am aflat cum stă treaba cu marca înregistrată și am aflat și prețul pe care îl plătești la OSIM . Știam că ar costa în jur de vreo 300€ , dar costă doar 540 lei.
Mi-a plăcut foarte mult și de doamna Dr. Claudia Corega (Q Smile) – o femeie tânără , frumoasă, elegantă , profesionistă.
La un moment dat a apărut și Andreea Marin, pe care am avut ocazia să o admir de la distanță mică 🙂

Imediat după ce a fost invitată pe scenă , și-a făcut apariția și Romanița Iovan .

 Andreea Marin mi s-a părut naturală , a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, arată mult mai bine în realitate decât îm reviste sau la TV . Este o femeie elegantă,  care încearcă toate soluțiile pentru a ajunge unde își dorește, ne-a povestit despre viață , despre ambiția ei  de a face lucrurile cât mai bine. Este o perfecționistă.
Romanița Iovan este designerul vestimentar , care a adus brandul Escada în România , iar seara am asistat la prezentarea de modă , colecția primăvară-vară 2013. Romanița Iovan mi s-a părut mai sobră, nu i-am văzut zâmbetul prea mult, dar i-am admirat silueta. Imediat după ce a ieșit din scenă, a dispărut.
De fapt, după ce au  părăsit scena cele două doamne , multă lume a ieșit afară (deși era prezentare Avon) pentru a face poze. Eu am ieșit întâmplător, aveam nevoie să beau niște apă și am profitat și m-am pozat și eu cu Andreea Marin . Nici urmă de Romanița Iovan.  Andreea Marin mi se pare o persoană caldă, a avut răbdare să facă poze .. după ce am făcut poza mi-a zis să verific dacă a ieșit și m-a și întrebat dacă e bine.

Prima pauză a fost de la 16.45 – 17.15 (teoretic, că practic a ținut 10 minute…) . Din păcate , sucurile, cafeaua și apa nu mai erau pe mese . Nu era nici măcar un snack , un covrig , ceva de ronțăit. Din punctul ăsta de vedere , a fost foarte urât. Adică … 300 de oameni sau câți au fost, au stat nemâncați și fără apă,suc , cafea, ceai…  Măcar pauza ar fi putut să fie mai mare, nu 10 minute ! Dacă aveam o oră puteam să mergem la restaurantul hotelului , să ne comandăm ceva. Eu nu m-aș fi gândit că nu o să fie nicio gustare.
De fapt, la standul Coquette (epilare definitivă) erau niște macarons, dar nu puteai să te saturi din alea și nici să mănânci acolo cu nesimțire…

La eveniment , a fost invitat și un domn, de la Mediatic, care ne-a prezentat câteva aplicații de care nu știam. Cum am ajuns acasă, mi le-am și intalat. Este vorba despre AirDroid – care permite să conectezi telefonul prin wireless la calculator. Poți trimite mesaje de pe calculator, folosind de fapt rețeaua telefonului, poți să descarci muzică / pozele sau poți să adaugi altele noi.
O altă aplicație utilă mi se pare Evernote , un organizator cu mai multe funcții – de exemplu , poți să îți notezi anumite chestii și să creezi foldere speciale pentru ele, Poți să faci poze și să le adaugi în notițe etc. 
TripAdvisor este o aplicație interesantă. Mai auzisem de ea, dar nu am fost curioasă niciodată. În cazul în care ești într-un oraș străin, deschizi aplicația și cauți diverese locuri “Near me” . Sau dacă ai auzit de vreun restaurant și nu știi cum sunt prețurile sau mâncarea, TripAdvisor ne ajută pentru că sunt și review-uri și îți arată restaurantele în funcție de prețuri. 
O altă aplicație utilă este CamScanner – este un program care transformă imagini / documente direct în pdf. Astfel încât dacă vrei să trimiți cuiva mai multe poze, le adaugi acolo, se transformă în pdf și trimiți un singur fișier. Sau dacă vreți să vă salvați niște documente și nu e vreun xerox prin preajmă , CamScanner vă salvează, faceți poze, le ajustează și devine un fișier pdf 🙂 
De la 19.30 – 20.00 ar fi fost în program Networking, ceea ce ar fi însemnat că avem timp de …socializat. Dar aceasă jumătate de oră a cam lipsit. 
Am asistat apoi la prezentarea de modă Escada colecția primăvară-vară 2013 .  Toată lumea s-a pus pe scaune și aștepta să se întâmple ceva, să ne prezinte cineva ce se întâmplă. Am stat vreo 5 minute aiurea, s-a diminuat lumina  și a apărut prima fată.  Așa ne-am dat seama că a început prezentarea. 
După ce s-a terminat defilarea, iar au fost 5 minute aiurea … toată lumea se uita spre ușă, așteptând să apară Romanița Iovan (doar ea a adus brandul Escada în România, nu?)  ..dar nu a apărut nimeni, organizatorii se uitau și ei , neștiind ce se întâmplă  … Deci prezentarea s-a încheiat destul de ciudat. 
La ora 9 pm  am plecat de acolo și de abia așteptam să ajung acasă , să îmi dau tocurile jos și să mă bag în frigider, să mănânc ceva 🙂
Toată seara m-am gândit ce o fi fost în capul organizatorilor să nu ofere o gustare pe toată durata asta. A fost un eveniment de 8 ore, totuși. 
Cam asta a fost ziua mea de joi, cu bune și cu rele 🙂
Pentru mai multe poze de la eveniment, vă invit să intrați pe pagina de Facebook The Woman

 signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…