[Review] : Avon Eyeshadow Base

V-am spus că vreau să mă axez mai mult pe review-uri și asta o să și fac. Am rămas în urmă cu asta și am așa multe produse despre care vreau să vă povestesc.
În urmă cu 2 săptămâni vă întrebam pe pagina de Facebook  dacă ați încercat baza de pleoape de la Avon și părerile au fost împărțite.
Totuși , am comandat-o și de câteva zile o tot folosesc. Mi-am făcut o părere pe care o voi împărtăși azi cu voi .

Nu m-au încântat niciodată produsele Avon , mereu am fost sceptică – în catalog arată cumva și în realitate te trezești cu o nuanță diferită. În plus, toate, dar toate rimelurile îți fac niște gene atât de lungi , dese și pline de volum…dar realitate e alta.

Am fost prea curioasă și chiar am vrut să văd cum e baza asta. Din păcate, sunt puțin dezamăgită . De ce?  În primul rând, nu văd o diferență între fardul aplicat peste bază și fardul aplicat direct pe piele.
În al doilea rând, nu rezistă așa cum promite și după câteva ore , fardul se strânge , deci clar se strică și machiajul Și asta o să vedeți în pozele de mai jos.
Pot spune însă că îmi place ambalajul – recipient de sticlă , simplu și capac negru. Îmi place și consistența – cremoasă , se aplică ușor și fardul se “lipește” bine.

 Am folosit atât farduri sidefate cât și farduri mate, dar rezistența e aceeași. De obicei, mă machiez dimineața , pe la 8 și mă demachiez seara, pe la 8-9. Nu am pretenția ca machiajul să arate la fel de “fresh” după 8 ore , dar nu vreau să se sperie nimeni când se uită la machiajul meu … 
Ieri de exemplu am folosit culori mai deschise, din paleta Comfort Zone – WnW  și când am ajuns acasă se observa puțin că s-a strâns fardul . Azi am folosit aceeași paletă,dar culori mai închise…. când am ajuns acasă m-am speriat. Doar cu primerul essence am mai pățit așa, dar despre asta vă povestesc cu altă ocazie.
Pentru swatch am folosit 2 culori – una deschisă și una închisă , din paleta Champagne & Caviar de la NYX :

Nu cred că am pleoapele atât de uleioase… am încercat câteva primere în ultimii 2 ani și deși am găsit primerul perfect  (Too Faced Shadow Insurance) încă sunt curioasă să încerc și alte produse.

Nu recomand acest primer , din punctul meu de vedere este o investiție proastă. Fardul rezistă 4 ore , după care începe să se strângă în pliuri…. 
Următorul pe listă e cel de la Radiant ,  multă lume îl laudă, l-am încercat și eu în magazin și îmi place foarte mult textura. Sper să nu mă dezamăgească.

Ați încercat baza asta de pleoape ? Ce primer ați folosit și v-a impresionat?

 signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…