InstaLife #23

E sfârșit de sãptãmâna, ceea ce înseamnã cã e timpul pentru postarea voastrã preferatã 🙂
Mã bucur tare mult cã în sfârșit a venit vara, e cald și pot sã îmi petrec mai mult timp pe balcon. De fapt, chiar acum stau pe scaunul de pe balcon, acoperitã cu o pāturā moale, cu iPadul în brațe, chinuindu-mã sã scriu postarea asta – nu mã descurc deloc cu chestia asta! 
P.S : urmeazã poze cu mâncare 🙂
It’s the end of the week, which means that it’s time for a new InstaLife post, your favorite 🙂
I am happy that summer is finally here, the weather is great and I enjoy relaxing on my balcony again. In fact, I am writing right now from my balcony, I’m sitting with my iPad here, trying to write this post – I must admit I don’t handle it well….
Enjoy!
De mult nu am mai mâncat rodii și mi s-a facut poftã când am trecut pe lângã lada plinã. E un chin sã le desfac, dar meritã efortul:))
I love promegranates …so this was Monday’s healthy lunch
Am gãsit la Kaufland sirop pentru cafea și nu am stat mult pe gânduri, am ales varianta cu vanilie și migdale, iar cafeaua mea e mult mai bunã și dulce acum 🙂 m-am sãturat de cafeaua de la dozatorul   de la lucru,asa ca mi-am luat Jacobs Velvet sã îmi prepar la lucru.
I found the coffee syrup from Schwartau and now my coffee is so much better:))
Sã nu credeți cã am renunțat la shake-urile mele de fructe. Sãptãmâna trecutã am scos fructele de la congelator și mi-am preparat micul dejun sãnãtos 🙂
I still prepare my delicious fruit milkshakes every morning, last week I had the red fruits milkshake

Miercuri dimineața mis-a fãcut poftã de covrigi (nu mai mâncasem de…nici nu mai știu când) și chiar în fața covrigãriei am gãsit porumbelul ãsta speriat, lovit și amãrât. Am stat și i-am dat jumãtate de covrig în timp ce toți oamenii care treceau pe acolo se uitau ca la extratereștrii :))
I found this lovely pigeon on the street and I fed him with some brezel. He was scared, hurt and hungry.
De mult timp îmi doream un aparat de cafea,dar pur și simplu nu am spațiu pentru un aparat mare așa cã sãptãmâna trecutã mi-am luat o presã francezã și cafea de la Starbucks, ca sã îmi prepar acasã când am timp.
I always wanted a coffee machine, but since I don’t have  enough space in the kitchen, I decided to buy a french press. My home-prepared Starbucks coffee is delicious 
Joi nu mi-am mai preparat obișnuitul smoothie, pentru cã soțul meu dormea și zgomotul blenderului l-ar fi trezit. Așa cã am savurat o felie de pâine cu gem de corcodușe
On Thursday I couldn’t prepare my smoothie because my husband was sleeping and the noise of the blender would have waken him up.. Instead of my smoothie, I enjoyed a slice of bread with jam
A fost prima datã când mi-am fãcut unghiile cu nuanța asta de roșu clasic. Întotdeauna mi s-a pãrut cã nu mi se potrivește. Și asta cred și acum. A fost ciudat sã îmi vãd unghiile astfel…la un moment dat aveam impresia cã m-am tãiat și am sânge pe degete:))
First time when I had classic-red on my nails. I always thought it doesn’t suit me and I still think that. I felt weird having those red nails, I even thought I had blood on my fingers :))
Healthy lunch : dried fruits
Seara mi-am pregãtit cina, am profitat că sunt singură acasă și m-am uitat la seriale 🙂
Dinner : prosciutto, melon & brie cheese
Vineri seara am venit acasă cu gândul să îmi pregătesc o cină simplă : niște creveți alături de un sos dulce-acrișor. Robert în schimb a avut alte planuri și nu pot decât să spun că m-am bucurat  când mi-a spus : “Stai liniștită că îți fac eu creveții ăștia, nu poți să îi mănânci așa …simplu” .
I came home and wanted to have a simple dinner : shrimps & sweet sour sauce but my husband was so lovely when he said to me “Don’t worry, I will prepare these shrimps, you can’t eat them just like that..”

… și asta a ieșit : o cină delicioasă, doar pentru mine – creveți, ciuperci, urechi de lemn și paste ! 
…and this was my dinner
Am început volumul II din Fifty Shades ♥ îmi place foarte mult, mă ține în suspans, deja am citit jumătate de carte 
I started to read the 2nd volume of Fifty Shades and I really like it, it’s so exciting
Ieri m-am decis să-mi schimb culoarea părului așa că am fost la salon dis-de-dimineață (adică 9.30) pentru decolorare. A fost groaznică nuanța care a ieșit : galben-portocaliu . Horror ! 
I decided to change my hair color again so I went to bleach my hair. The resulted yellow-orange-ish color was awful !

La prânz am mâncat ceva delicios, gătit de Robert. Chiar l-am certat că îmi strică dieta cu toate bunătățile pe care le gătește : miel cu orez sălbatic, alături de un vin bun
My husband cooked this delicious meal : lamb & rice ; he’s trying to ruin my diet ha ha
Micul dejun din dimineața asta 🙂
Today’s breakfastserved on the balcony
Cluj ♥
NOTD ♥ 
Îmi place așa mult ce a ieșit, am și uitat ce albastru deschis frumos are Astor (Fashion Studio no.135)
Summer hair ♥
La prânz am fost la un restaurant cu specific spaniol și în loc de salate sau alte chestii sănătoase, am ales o porție bună de paella cu fructe de mare.
Today’s lunch : paella with sea food. It was delicious

follow me on Instagram @iguanitzaI love feedback  , so let me know what you think about this post ! 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…