[Review] Flormar Turbo Boost x5 Mascara

De câteva luni folosesc un singur rimel – Flormar Turbo Boost. L-am primit în noiembrie, la blogger’s meeting din Cluj și l-am încercat de abia în ianuarie.
Trebuie să recunosc că am fost sceptică la început, nu aveam mari speranțe. Nu mi-a plăcut periuța și nu-mi imaginam că oferă volumul promis. Nu știu din ce motiv, dar mă gândeam că o să-mi lipească genele… Dar m-am înșelat !

A devenit rimelul meu preferat și când o să ajung la standul Flormar o să mi-l cumpăr!

Periuța e dreaptă, are peri mici și tari. Formula e perfectă pentru mine : nu e nici prea densă, nici prea lichidă. Nuanța de negru intens se poate observa pe genele mele.

Și rezistă o zi întreagă ! Oferă volum, alungește puțin și,ce e cel mai important, definește genele, nu le lipește deloc. Cu un strat obțin un look natural iar din 2 straturi efectul e mai dramatic.

Folosesc rimelul de 6 luni (ar fi cazul să mă despart de el, mai ales că e pe terminate) și formula nu s-a schimbat, e la fel ca la început.

 1x strat

2x straturi

Preț : ~ 20 lei
Notă : 10/ 10

I love feedback  , so let me know what you think about this post ! 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…