[Review] Radiant Professional Eyeshadow Base

Mai știți de câte ori v-am spus că am de gând să fac o postare specială despre primere? A trecut aproape un an și încă nu am scris postarea, dar pozele așteaptă în folderul creat :))
Oricum, până una alta, așa cum v-am promis, vreau să recuperez și să scriu mai multe review-uri.

Încep cu o bază de ochi, de la Radiant Professional, care a devenit preferata mea și pe care nu aș mai schimba-o.

Baza pentru fardul de pleoape mi se pare esențială dacă vrem să intensificăm culorile și să ne reziste machiajul o zi întreagă, indiferent de condiții.

Multe dintre noi probabil ne gândim uneori “ce e scump e și bun” dar nu întotdeauna e așa. Un primer foarte bun la preț accesibil este cel de la Radiant, despre care vă povestesc azi.

Am tot citit păreri pozitive despre acest produs și deveneam tot mai tentată, dar ezitam de fiecare dată, având în vedere că mai am câteva primere. După dezastrul cu baza de la Avon    mi-am spus că trebuie să o încerc și pe cea de la Radiant. Și am rămas impresionată de la prima atingere, din magazin.

Textura? Este perfectă, foarte fină, siliconată, se întinde foarte ușor și e transparentă.

Înainte, când foloseam alte primere, nu vedeam diferență mare între fardul aplicat direct pe pleoapă și  fardul aplicat peste bază.  De când folosesc baza de la Radiant, diferența e vizibilă. Culorile sunt mult mai intense :

La capitolul rezistență merită notă maximă! Niciuna nu ne dorim ca după 2-3 ore să ni se strice machiajul, să se strângă fardul în pliu, mai ales dacă avem pleoape uleioase. De când am baza asta nu mai stau să verific dacă machiajul meu arată intact, pentru că știu că rezistă indiferent de condiții.
Mai fac și eu mici greșeli când merg la sală și rămân machiată… chiar și după o oră de exerciții intense, machiajul ochilor rămâne la fel.

În cazul în care vă interesează și ingredientele, aveți poză cu lista :

Produsele Radiant Professional se găsesc în magazinele Kendra/B&B iar baza o găsiți la prețul de 25 lei. Cu sigurnață o voi recumpăra când mi se termină.

Dacă ar fi să compar baza asta cu baza de la TFSI, pot să vă spun că sunt la fel ca și calitate/rezistență. Diferă textura, ambalajul și … prețul 🙂

Voi ați încercat baza aceasta? Care este baza voastră preferată?

 signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…