InstaLife #26

Timpul zboară, suntem la jumătatea anului şi parcă nu îmi vine să cred. InstaLife a devenit oarecum postarea mea preferată, pentru că aşa vă povestesc şi vă arăt cum mi-am petrecut o săptămână şi ştiu că şi vouă vă place 🙂 Dacă postarea trecută a fost un fel de InstaFood, de data asta o să vedeţi mai multe poze cu mine :))
Şi dacă data trecută mă plângeam că nu îmi ajung cei 800 MB de Internet pe mobil, de luna asta am Internet nelimitat, aşa că o să vedeţi mai multe poze :))


Oh…how time flies, it seems like just yesterday we were celebrating Christmas :)) InstaLife became my favourite post and I am sure you like it too, because I share with you some stories about a part of my life every week 🙂 Last week I showed you many pics with food …well, this time you will see more pictures of me.

Enjoy!

 Luni a apărut Madame Lucie în Iulius, la Cluj. M-am bucurat ca un copil când am văzut standul plin de macarons ! Da, şi alea de la cofetăria Dana sau de la Cedratine Cooking House sunt bune, dar parcă nu se compară cu aromele intense de la Madame Lucie.
I was so happy when I saw Madame Lucie here, in Cluj. I love those macarons, the variety, the colors…
 
Săptămâna trecută m-am gândit să-mi comand nişte tricouri personalizate, m-am gândit la mesajele dorite şi am dat comandă la Tshirt Factory . Am fost uimită de promptitudine, credeam că o să aştept câteva zile, dar a doua zi deja primeam mesaj de la curier. 
Mesajul de pe tricoul alb este cel de pe magnetul cu porcuşor, pe care vi l-am arătat aici. Mă reprezintă în totalitate, nu cred că trece zi în care să nu fac ceva silly 🙂 
I received 2 personalized t-shirts from Tshirt Factory and they became my favorite t-shirts  :)) 
 
Am văzut nuanţa asta frumoasă de albastru la Sandra şi aşa mi-am amintit că am şi eu oja aia de la Astor♥ 
I almost forgot I had such a great blue nailpolish from Astor. Blue is my colour this summer 🙂 
 OOTD :))
 
Coffee & Madame Lucie macarons
mi-am ales un macaron cu fistic şi unul cu mojito… deci ăla cu mojito a fost groaznic, nu cred că am mâncat vreodată un macaron cu gust atât de rău :))
♥ morning
 Vineri am ţinut team-meeting-ul la Starbucks ♥ ce fain ar fi dacă toate şedinţele s-ar ţine la Starbucks, la o cafea :)) 
Team meeting @ Starbucks
De când au apărut toate fructele delicioase de sezon, ţin oarecum o dietă cu fructe, respectiv cu pepene roşu :)) Dimineaţa mănânc de obicei iaurt, la prânz pepene roşu şi seara din nou pepene roşu :))
I’ve been eating a lot of delicious summer fruits lately.  Watermelon is my favourite.

Am găsit porumb care se apropie la gust cu porumbul pe care-l ştiam eu, mai tare şi cu gust intens. Am înţeles că cel pe care-l vreau eu de fapt apare prin septembrie, aşa că de abia aştept :))
 
 
Vineri seara s-a încheiat cu petrecerea organizată de firmă şi înainte de miezul nopţii am aprins lampioane 🙂 Deşi am zis că pe la 1-1.30 sunt acasă, am ajuns la 5 dimineaţa :))
Friday we had the summer party organized by the company I work for and it was really nice.
…ne-a cântat Alex Velea , care e destul de mic de înălţime, dar foarte funny

 Sâmbătă am băut o apă cu lămâie şi o cafea foarte bună peste drum, la Olivo. 
Coffee & water trying to fight the hangover :))
Duminică am primit un mesaj de la mama. Iniţial m-am gândit că iar mi-a trimis un mesaj gol cum nu se prea descurcă cu tehnologia :)) Dar surpriză. Nu doar că era un mesaj, era un MMS cu descriere cu tot :)) 
Cactusul din curte a înflorit pentru prima dată în atâţia ani, 3 flori mari, albe şi frumoase (în poză de pe Insta sunt surprinse doar 2)
Sunday, I received a MMS from my mother. I was really impressed, since she doesn’t really know how handle her phone and now she is taking pics  :)) Our cactus bloomed for the first time in so many years. In the InstaPic there are only 2 flowers but in reality, there are 3 big , beautiful. white  flowers  .
Duminică am renunţat la prânzul cu fructe şi am mâncat normal : cartofi aurii, prăjiţi, piept de raţă, salată şi parmezan. Şi, după 2 luni, am băut din nou Cola :))
I skipped my watermelon-lunch and I had regular food on Sunday : potatoes, duck, salad, parmesan and, for the first time in 2 months, I had a glass of Coke :))
follow me on Instagram @iguanitza
Have a lovely, sunny week !I love feedback  , so let me know what you think about this post ! 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…