InstaLife #27

Postezi cam rar…. acesta a fost un “reproş” venit din partea unei cititoare. Nu m-am supărtat, are dreptate. Postez rar şi asta din diverse motive şi tot încerc să găsesc soluţii ca să fie bine. Şi uneori mai apare şi lipsa de inspiraţie…  Şi nu vreau să scriu doar de dragul de a scrie, de a avea o postare nouă… Mie îmi ia cam 3 ore pentru o postare (exceptând InstaLife-ul, care îmi ia cam o oră) – cu pozat, editat, etc. Pur şi simplu am constatat că mie nu îmi ajung 24 de ore într-o zi :)) ar trebui să fie ziua mai lungă …ca să pot să merg şi la serviciu, să merg şi la sală, să mai fac şi curat prin casă, să-mi petrec şi timpul cu Robert şi să mai scriu şi pe blog.
Promit să găsesc o soluţie şi inspiraţie şi să postez mai des!

Nici pe Insagram nu am fost prea activă săptămâna trecută… am avut o săptămână foarte ocupată şi nu am avut timp de nimic…online :))

My dear followers, I am sorry for not posting more often but I had a lot of things to do and I really can’t find time to post every day… But I am trying my best to make this right so I won’t be missing here 🙂 
My 27th InstaLife was not great, I have a few random pics.
Enjoy!

NOTD 🙂 
în ultima perioadă mi-am colorat destul de des unghiile şi am făcut tot felul de combinaţii drăguţe, cu glitter.
Fun of the day :))

Joi am făcut nişte cumpărături “esenţiale” . Îmi doream să încerc apa micelară de la L’Oreal de când a apărut. Şi pentru că fondul meu de ten MAC Pro Longwear este pe terminate, mi-am căutat un nou fond de ten…şi am ales faimosul ColorStay de la Revlon. Aveam nevoie de o ojă albă, aşa că am trecut şi pe la standul Farmasi, având în vedere că sunt destul de rezistente ojele. Chiar dacă nu aveam nevoie de un top coat, mi-am cumpărtat şi top coat-ul cu uscare rapidă de la Revlon. Stella îl foloseşte şi mi l-a şi recomandat mai demult… O să îi fac un review separat:)
Mi s-a terminat şi dizolvantul fără acetonă de la Kaufland (Blanchette B) şi pentru că nu am avut drum pe acolo, mi-am luat dizolvantul de la Oversa care face o treabă foarte bună şi rapidă. 
Mi-am luat şi vopseaua semipermanentă, de la Directions, nuanţa Carnation Pink. 
Şi mi-am mai făcut un tricou, de data asta cu numele blogului meu 🙂 Puteţi să vă personalizaţi tricouri pe Tshirt-Factory 

Did some shopping last week. I was running out of my MAC Pro Longwear foundation and I replaced it with the famous ColorStay from Revlon. I also bought a quick-drying top coat from Revlon, which is great, I will write a review about it soon.  Other stuff I bought: L’Oreal Micellar Water, a white nailpolish, the Carnation Pink hair dye, a bottle of Oversa acetone and another personalized tshirt.

Love this combination : white nails & golden tips

În weekend am ajuns acasă şi mama mă aştepta cu găluşte cu prune (sau gombloţi cum le spune aici la Cluj). Nu se pricepe ea prea bine la mâncare, dar găluştele cu prune făcute de mama sunt cele mai bune!
I went home over the weekend and my mother was waiting for me with plum dumplings. She isnt’t a great cooker, but these are the best!

Sunny Saturday

Ieri am găsit ciocolată Milka cu Daim. Nu am mai mâncat de mult o ciocolată şi nu am putut să mă abţin. Cred că e una din cele mai bune ciocolate de la Milka.
Milka with Daim – best chocolate ♥
follow me on instagram @iguanitza


Have a lovely week!


I love feedback  , so let me know what you think about this post ! 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…