InstaLife #31

O săptămână……
A trecut o săptămână de la ultima postare InstaLife, o săptămână în care nu am scris nimic pe blog, dar am fost activă pe Instagram și în același timp destul de ocupată. A mai trecut o săptămână de vară, o săptămână în care aș fi putut să îmi scriu gândurile, aici, pe blog. Dar nu am fost în stare. Când încerci să le împaci pe toate, îți dai seama că nu îți mai rămâne timp mult pentru online … Am pus pe foaie niște idei, sperând că o să fiu mai organizată așa, dar nu s-a schimbat nimic. 
Azi nu am chef nici să scriu în engleză … de obicei, când scriu îmi ia destul de mult timp. Dar azi vreau să termin rapid, să îmi mai rămână un pic de timp liber pentru mine, înainte să mă duc la culcare. Mi-e dor să vă mai povestesc câte una-alta, așa că …în curând voi scrie o postare personală…știu că vă plac astfel de postări. 
Dar acum să revenim la pozele de săptămâna trecută :


La începutul săptămânii am fost la Boudoir Studio și m-am îndrăgostit de locul acela. E locul unde aș putea să aștept, fără să mă plictisesc sau să mă enervez :))

…și deși m-am dus acolo cu gândul să-mi aranjez puțin părul, vrând să-l las să crească puțin …până la urmă am ajuns acasă cu partea stângă rasă :))


Îmi era dor de sushi. Nu îmi place sushi clasic, cu somon, le prefer pe cele cu avocado sau castraveți.


Platoul meu preferat : pepene galben, prosciutto și brânză Brie. Aș mânca oricând un asemenea platou …și îmi fac destul de des :))


Am găsit la Chic Ville recipientul perfect pentru cafea 🙂


În weekend am fost la Bazna, am profitat puțin de soare, sperând să mă bronzez un pic.. din păcate, nu suport să stau prea mult la soare și m-am ales cu dureri de cap…


În sfârșit am mâncat papanași – după muuuult timp , (extrem de buni) și am descoperit o înghețată foarte foarte bună : Betty Ice cu fructe de pădure. Papanași văzusem mai demult pe Insta, dar nu am avut ocazia să mănânc până acum .

follow me on Instagram @iguanitza

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…