[Review] Dior Forever foundation

Într-unul din InstaLife-urile trecute am pozat produsele mele de bază în sezonul rece, printre care se număra și fondul de ten Forever de la Dior și m-ați rugat să vă povestesc despre acest produs.
Am ezitat să îl folosesc un timp, deoarece aveam impresia că e prea închis pentru tenul meu de Albă-ca-Zăpada. Am profitat că de faptul că m-am bronzat și am început să îl folosesc. De câteva săptămâni nu am mai folosit un alt fond de ten așa că am putut să îmi formez o părere despre acest fond de ten.

I’ve been using Dior’s Forever Flawless Perfection foundation for some weeks now and I decided to tell you a few words about it. At first, I thought that it is too dark for my “Snow White skin” but when I got tanned, I realized that my other foundations are too light and I decided to give this one a try. So here I am, sharing with you my opinion.

 Pe vremea când lucram la Douglas, acesta era fondul de ten pe care îl recomandam tuturor celor care își doreau o acoperire medie-mare și care voiau acel aspect natural și sănătos al tenului.
Forever are acoperire medie dar dacă vreți să acoperiți mai mult, e nevoie de un strat în plus. Îmi place foarte mult faptul că nu încarcă tenul deloc. Are un aspect natural pe față și acoperă imperfecțiunile.
Are o consistență lichidă,se aplică uniform și produsul intră rapid în piele. Având o textură fină, lasă senzația de ten catifelat, neted, perfect.


It has a medium coverage, and if you feel to cover more, you can apply the second layer without having that mask-effect we all run from… It feels lightweight and it offers a natural, healthy look. 
I really love the fact that it evens my skin-tone and that it feels and looks so natural. 
It is easy to apply, I apply it with my fingers and it melts into my skin. 

Îmi place ambalajul acestui fond de ten, este luxurios și datorită pompiței poți aplica cantitatea de care ai nevoie. Nu curge în plus, astfel încât nu se irosește produsul.

I like its luxurious bottle and the pump is very useful because you can apply the exact amount you need. 

Anterior acestei variante, exista Forever Extreme, formula rezistentă în orice condiții. Forever Extreme s-a scos de pe piață și a fost înlocuit de varianta aceasta mai lejeră. Varianta cealaltă avea textura mai cremoasă și încărca puțin tenul. Forever Extreme rezista totuși mai bine.
Fondul de ten Forever rezistă bine, dar am nevoie de o cremă matifiantă care să-mi controleze sebumul. Din păcate nu este rezistent la transfer, mi se întâmplă să mă trezesc cu urme pe ecranul telefonului.


Even if it claims to be a long-lasting foundation, I must say it doesn’t last all day long, at the end of the day it fades away, but the skin still looks good. If you have oily skin, you need to set it up with a mattifying powder or use a primer.

Din cele 13 nuanțe, eu folosesc nuanța a cincea – 022 Cameo, nuanță cu subtonuri roz. Nu eram sigură că o să mi se potrivească, înainte de a mă bronza mi se părea o nuanță prea închisă, apoi m-am gândit că este prea deschisă. Și așa arată când aplic fondul de ten pe mână, dar odată aplicat pe față parcă se adaptează nuanței tenului meu.


Forever comes in 13 shades and I’m using 022 Cameo,a rose toned shade. I wasn’t sure it would fit me, but it matches my skin, it seems to adapt to my skin tone and that’s a plus. It looks different on the hand than on your face so make sure you try it on your face before buying it.

Demo :
no makeup
no makeup

Dior Forever  022 Cameo

Forever Flawless Perfection are SPF 25, ceea ce contează foarte mult. Despre importanța factorilor de protecție solară puteți citi aici.

Dacă ar fi să îl compar cu MAC Pro Longwear (review) aș spune că acela e mai cremos dar încarcă un pic tenul. Dacă ar fi să compar Forever cu ColorStay de la Revlon (review) aș spune că acela este mai rezistent, menține tenul mat și nu lasă urme pe ecranul telefonului, dar este mai cremos și se întinde mai greu.

În concluzie, Dior Forever Flawless Perfection este potrivit unui ten normal, este un fond de ten hidratant, care lasă tenul mătăsos, datorită ingredientelor atent selecționate.


If you want a lightweight luxury foundation with a medium coverage, then this is for you. If you are looking for high coverage, then I would recommend the famous ColorStay from Revlon or MAC Pro Longwear foundation.

Preț : 50 € / 234 lei
Qty : 30 ml
Made in : France
Skin Type : Normal
Brand : Dior
Available in 13 shades

I love feedback  , so let me know what you think about this post ! 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…