InstaLife #45

E duminică seara, tocmai mi-am făcut unghiile, am aprins o tartă Yankee Candle și beau un pahar de vin alb. În spatele meu, pe pat, se află 8 pungi cu produse cosmetice, primite ieri la întâlnirea bloggerițelor despre care am să vă povestesc mai multe în cursul săptămânii. Încă nu am apucat să le organizez frumos și să le pun într-un loc..De fapt, mai întâi trebuie să îmi adun lucrurile din cameră și să le găsesc un loc.
E de abia 9,dar simt că ar fi 12 noaptea..nu m-am obișnuit cu ora de iarnă, nu îmi place că la 6 deja e noapte, îmi vine să merg la culcare prea devreme. Cum a fost cazul săptămâna trecută, la 21.30 dormeam! Cred că nici bunică-mea nu doarme la ora aia :))
Nu știu de ce, dar chiar dacă ziua este scurtă, simt că am mai multă energie, mai mult chef de a face curat prin casă, de a-mi face unghiile și de a scrie pe blog, am mai multă inspirație. Am un carnețel roz în care îmi scriu ideile și deja mi-am făcut un plan pentru următoarele postări.

Înainte ca acest InstaLife să se transforme într-o postare prea lungă, trec la pozele de săptămâna trecută, postate pe Instagram (@iguanitza) .

Enjoy !
Duminica trecută mi-am pregătit o ciocolată caldă cu aromă de Speculoos și am început să mă uit la un nou episod din Drop Dead Diva. Până am postat poza pe Insta și până mi-am terminat ciocolata caldă m-a prins somnul și nu am continuat episodul… nici în ziua de astăzi nu l-am văzut, sunt prinsă de Desperate Housewives.
Știți că acum 2 săptămâni stăteam în casă din cauza răcelii, deci nu am prins nici noutățile Starbucks (și cât îmi doream o cană nouă, faină). Luni, primul lucru la care m-am gândit dimineața a fost Orange Mocha de la Starbucks. Deși îmi place cafeaua dulce, varianta asta nu m-a dat pe spate.
Mi-am dorit atât de mult body mist-ul cu prune & frezii, de la Victoria’s Secret, iar când cineva de la lucru a anunțat că are de vânzare, am fost prima :)) Îmi place atât de mult cum miroase…. dar vreți să știți de câte ori l-am folosit? O dată :))
Ciocolată Primola nu am mai mâncat de foarte mulți ani, nici nu-mi aduc aminte.. dar când am văzut  Primola “Baked Apple & Vanilla” nu am rezistat. Sunt înnebunită după merele coapte, deci ciocolata asta nu avea cum să fie rea. Este foarte foarte bună! 
Și de parcă nu era de ajuns că nu am mai fost la sală de vreo 2 săptămâni și am mâncat și ciocolata aia, am băgat și o porție mare de cartofi de la Mc + sos barbeque. Sincer acum, cartofii prăjiți de la Mc Donald’s mi se par cei mai buni.
După cum vă spuneam la început, am chef să îmi fac unghiile mai des și într-o săptămână se poate să îmi schimb oja de pe unghii de vreo 3 ori, mai ales când descopăr nuanțe faine prin colecția mea.
Ieri, înainte de întâlnirea cu fetele, m-am întâlnit cu Ioana  la o cafea. Lângă mine există o cafenea, Sisters, unde au tot timpul Pumpkin Spice Latte și e chiar mai bun decât la Starbucks. În plus, există în orice anotimp. Ah…și mai sunt o grămadă de arome interesante. Dacă sunteți prin Cluj, musai să mergeți acolo.
 #beautybloggerscluj meetup . 
A fost foarte fain la eveniment, de abia aștept să pregătesc postarea.
I-am trimis poza asta și mamei mele, apoi am sunat-o : “ce faci, mamă?” “uite, mă uit la poza ta de la eveniment. Așa se merge la evenimente, cu pantalonii rupți?” :))
Am avut o bluză cos  de care sunt super încântată, cumpărată zilele trecute dintr-un outlet, la un preț foarte bun, blugii rupți, Zara, pe care îi am de 10 ani!, Converșii roz, ceasul Ice Watch și un machiaj albastru, pe care o să îl vedeți zilele astea pe blog și pe Youtube.

Am fost surprinsă ce goodie bag am primit ieri, o grămadă de produse. Nu credeam că o să spun asta, dar…am prea mult acum :)) 
Ieri am intrat și la librăria Humanitas, în speranța că au primit arome noi Yankee Candle, dar în afară de Christmas Rose și Mandarin Cranberry nu aveau altceva…și alea nu mi-au plăcut. M-am ales însă cu Summer Scoop și Honey Blossom și miros super ♥
La noi e așa : eu fac curat , cumpărături & spăl vasele, Robert gătește. Pe lângă ciorba de văcuță extraordinară de azi, a gătit și un homar (pentru mine), miel (pentru el) și rondele crocante de cartofi.
Vremea se menține caldă, așa că vă doresc o săptămână însorită, faină…. eu mă duc acum să îmi pregătesc o ciocolată caldă 🙂

I love feedback  , so let me know what you think about this post ! 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…