[Review] Golden Rose Wonder Lash mascara

Deşi mi-am spus că nu îmi mai cumpăr rimeluri / nu mai deschid altele până nu termin ce am, curiozitatea mă împinge să încalc această promisiune …astfel încânt în momentul de faţă am 5 mascara începute, pe care încerc să le alternez. Mă gândesc că în felul ăsta nu o să îmi pară rău când o să le includ în  postarea “Trash It” .
Pentru că am fost întrebată de mai multe ori ce părere am despre cosmeticele/mascara Golden Rose, m-am gândit să mă pun pe treabă şi să vă povestesc mai multe în review-ul de astăzi.

Când am intrat pe site-ul Cosmania , m-am uitat şi la rimeluri şi pentru că voiam ceva pentru volum, cu o periuţă diferită de ce am eu acasă (toate rimelurile mele au periuţa mare,deasă) am ales Wonder Lash.
Wonder Lash promite volum de 12x mai mare, având o periuţă unică cu fibre care îmbracă şi alungeşte perfect genele.
Recunosc că m-a atras descrierea şi faptul că are o formulă ce conţine Provitamina B5 care întăreşte genele, dar şi ambalajul auriu, simplu. De Wonder Lash am mai auzit la alte branduri, de promisiuni de genul 12x mai mult volum am auzit, dar periuţă mică,densă cu peri normali nu cred că am mai avut.

Sincer, nu aveam aşteptări prea mari ..de aceea am rămas plăcut surprinsă încă de la primul strat. Nu mă aşteptam să alungească genele aşa. Oferă puţin volum, separă genele şi, cel mai important, nu le încarcă. Negrul intens despre care se vorbeşte în descrierea oficială chiar este negru intens.
Are o textură perfectă pentru mine, nu este nici prea lichidă, nici prea tare astfel încât într-o lună să se şi usuce. De-a lungul zilei rămâne pe gene, fără să se diminueze efectul, nu se fărâmiţează şi seara, la demachiere, se şterge uşor.

În pozele de mai jos se poate vedea ce efect are această mascara asupra genelor mele, care sunt scurte. Dintr-un strat obţin un efect natural iar din 2 straturi aplicate, efectul este mai vizibil, mai dramatic.

Demo :

Brand : Golden Rose

Preţ : 22 lei 
Made in : Turkey
Worth it : 9 / 10
Îl puteţi achiziţiona online, de aici .

Aştept comentariile voastre 🙂

 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…