[Review] Shadow Shields

Machiajul smokey, acest clasic în domeniul makeup. Un machiaj realizat din culori închise, pigmentate … dar de cele mai multe ori suntem nevoite să curățăm după el.
Deseori, când folosim nuanțe închise, observăm fard căzut și pe obraz…. și atunci luăm un șervețel, încercând să ștergem și ..eventual să întindem fardul și mai tare. Mi se întâmplă asta de multe ori …

Înainte să plec în vacanță am primit un pachet cu Shadow Shields despre care o să vă spun câteva cuvinte astăzi.

Într-un pachet se găsesc 30 de protecții de unică folosință, deci le putem folosi de 15 ori. Sunt niște benzi auto-adezive, în formă de semilună, care ne ajută să obținem un machiaj curat într-un timp scurt. 

Îmi este mult mai ușor să obțin acel winged look sau să îmi fac perfect codițele cu eyeliner …să obțin acel cat eye look, care ne pune ochii în evidență.

Demo :

Poate că o să vă întrebați de ce să folosim benzile astea când putem foarte bine să folosim o bucată de scotch. Ei bine, scotch-ul nu e în  formă de semilună, nu se adaptează după forma ochiului, este o bandă dreaptă și uneori te trezești că într-o parte ai lipit mai sus și în cealaltă mai jos…deci strici tot machiajul. 
Ah… putem folosi Shadow Shields și când aplicăm un ruj puternic 🙂
Eu cred că merită investiția.  Dacă sunteți interesate și vreți să economisiți timp la machiaj, găsiți Shadow Shields la Andra (aici) , la prețul de 35 lei.
Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială Shadow Shields – aici 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…