InstaLife #50

Mai sunt 2 zile și ne vom bucura de cina în familie și de cadourile găsite sub brad. Eu sunt acasă, la Sibiu și sunt atât de bucuroasă, îmi era atât de dor de o săptămână întreagă petrecută acasă.
În ceea ce privește InsaLife-ul … cadourile și surprizele au început să apară de săptămâna trecută și a trebuit să surprind momentele, ca de obicei 🙂

2 more days and Santa Claus will come and leave the gifts under the Christmas Tree. I am happy to be home, to spend my time with my family and to relax… It’s been a while since I spent a whole week home. 
Last week was the week of surprises, I received so many gifts that I’m wondering if I will still find anything under the Christmas tree ha ha

Monday breakfast : flavoured coffee & gingerbread
De obicei nu mănânc seara și dacă mănânc, aleg ceva light ..săptămâna trecută însă nu am mai respectat regula asta și mi-am făcut un platou tradițional : caltaboș, șuncă, măsline, roșie, ridichie & brezel și a fost atât de bun. 
Traditional dinner @ home. I usually skip dinner or eat something light…but this time I defied this “rule”.
Prima surpriză a venit marți de la Farmec 
Am primit două nuanțe noi din colecția de lacuri de unghii. 
First surprise : 2 new nail polishes.
Miercuri am mai primit un colet de la Farmec : un calendar de birou, un parfum (care are un miros pudrat, miroase ca și crema Doina), o agendă + un pix și un carnețel cu foi negre, care mi se pare foarte tare!
Another surprise from Farmec the next day… I love this gift : a calendar, an agenda, a perfume & a black BlockNote
Apoi am primit o cutie mare roșie … 
Then I received a big red box…
În urmă cu vreo 2 săptămâni am primit un email în care mi s-a cerut adresa pentru o surpriză… între timp am și uitat. Cutia roșie a fost de la Rouge Boutique , un nou magazin online cu produse de unghii Trind
I received some nail-care products from Trind 
Joi am primit un colet de la Depozitul de Farduri
Thursday I received some makeup goodies ♥ 
Perfect evening : TV, ginger bread, Merci, Cosmopolitan & wine.
Vineri seara am băut un cappuccino la Marty cât timp l-am așteptat pe soțul meu.. 
Friday’s late cappuccino while I was waiting for my husband
..apoi am mâncat o salată foarte bună la Marty înainte să mergem la film (The Hobbit 2)
Dinner : healthy yummy salad @ my favourite restaurant
Sâmbătă ne-am făcut bagajele și înainte să plecăm, m-a sunat curierul care avea un plic de la Nivea ♥ – un ornament drăguț în formă de casă – pentru că acasă ne petrecem Sărbătorile, alături de cei dragi 🙂 Ați văzut reclama asta
Saturday, right before we were leaving, I received a call from the messenger : he had a small package from me, from Nivea.
Când am ajuns acasă, mă aștepta o cutie mare plină de cafea pentru aparatul meu Tassimo. Acum de abia aștept să ajung acasă la Cluj, să le încerc 🙂 Oare la noi de ce nu aduc toate sortimentele astea ?
When I got home, I found a big package with some coffee pads for my Tassimo coffee machine. Now I just can’t wait to try them.
Acum câteva zile ne uitam la TV și am văzut reclama la acest ser de la L’Oreal (care la noi încă nu a apărut). R : “Ai ăsta?”
Eu : “Nu. Nici nu a apărut la noi” 
R : “Păi spune-i lui soră-mea să ți-l aducă!” 
Și așa am rugat-o pe cumnata mea să mi-l cumpere. A găsit ultima bucată în aeroport și m-am bucurat foarte mult când l-am primit hi hi 
New beauty product : Skin Perfection from L’Oreal.
Ieri am ieșit la plimbare prin centrul Sibiului și în sfârșit am ajuns și la Târgul de Crăciun. Seara însă arată cel mai frumos! 
Sunday walk : I went to the beautiful Christmas Fair.
 Și ieri seară am primit și un cadou de la mama ♥ 
praline, lumânări parfumate, balsamuri de buze, un parfum White Musk Smoky Rose de la The Body Shop și o loțiune de corp cu sclipici Cranberry Joy de la The Body Shop și o brățară de la Accessorize pe care mi-o doream foarte mult.
Yesterday I received a lovely gift from my mother : sweets, scented candles, lip balms, a perfume from The Body Shop : White Musk Smoky Rose, a shimmering body lotion Cranberry Joy also from TBS and a lovely bangle bracelet from Accessorize.

 Have a lovely Christmas!
signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…