[LOTD] Sweet for Santa Claus

Mai sunt câteva zile până la Crăciun și cred că multe dintre noi am început să ne gândim la machiajul pe care îl vom purta. Nu-mi spuneți că nu v-ați gândit la nimic special pentru ziua aceea! Chiar dacă mergeți în vizită sau stați acasă și serviți cina alături de familie, trebuie să vă gândiți și la partea aceasta. Nu putem să stăm în pijamale și cu masca de argilă pe față :)) 
Anul acesta, The Body Shop Romania nu va pune întrebare “Have you been naughty or nice?” , ci “Are you going to be Sweet or Spicy this Christmas?” 
Răspunsul meu? “Sweet as candy !” Și pentru asta m-am gândit și la un machiaj sweet , roz în combinație cu auriu și puțin mov. Este un machiaj ușor de realizat : fard alb în colțul interior al ochiului pentru luminozitate, fard auriu pe mijlocul pleoapei mobile, apoi aplicați o nuanță de roz intens până în colțul exterior, iar în pliu combinați un fard roz deschis cu unul mov și amestecați foarte bine culorile, astfel încât să se piardă. Pentru un efect mai interesant, aplicați și un creion mov pe linia inferioară a genelor.
Rezultatul ? Vă invit să îl vedeți mai jos și apoi aștept părerile voastre.

2 – Golden Girl Colour Crush Eyeshadow
3 – Oh, Honey Colour Crush Eyeshadow
4 – Berry Cute Colour Crush Eyeshadow
5 – Berry Cheeky Colour Crush Eyeshadow
6 – Black Currant Colour Crush Eyeshadow
Aștept părerile voastre și, dacă vă place, sper să mă votați până în data de 22.12 și pe pagina mea de Facebook – aici.
Cu acest machiaj particip la challenge-ul lansat de The Body Shop Romania și sper să și câștig dacă mă susțineți.
Cum va fi machiajul vostru de Crăciun? Sweet or Spicy ? 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…