[Review] Nivea In-Shower Body Milk

Câte dintre noi respectă ritualul de hidratare a corpului? De fiecare dată când îți vezi pielea uscată, îți promiți că vei avea mai multă grijă și că vei aplica loțiunea de corp după fiecare duș….dar nu reușești să te și ții de promisiune. De ce? Păi pentru că fie te grăbești, ți-e lene, nu ai răbdare, nu ai timp să aștepți până se absoarbe crema… Și așa ne trezim cu pielea uscată, mai ales iarna, când pielea noastră are nevoie de mai multă hidratare decât de obicei.
Nivea a venit cu o chestie nouă, inovatoare : laptele de corp hidratant sub duș, primul produs de acest gen. Soluția perfectă pentru a avea grijă de corpul nostru, pentru a nu mai sări peste ritualul de îngrijire.
Ieri am primit laptele de corp delicat sub duș cu unt de shea , cel mai nou produs de îngrijire lansat de Nivea.

How many of you take care of your body as you are supposed to do? Do you always apply the body lotion after the shower? I know I haven’t…until now. I always found excuses to skip that part and my skin looked bad. Why ? Well, I don’t have time to apply the body lotion all over my body, I am not in the mood for that, especially when I need to rub to have it absorbed.
Nivea found a solution for lazy girls like me. Nivea invented this In-Shower Body Milk, an amazing product that you need to have in your bathroom. 

  • ” Laptele de Corp Delicat sub Duş de la NIVEA transformă îngrijirea pielii într-un ritual zilnic. Formula special concepută pentru a hidrata pielea uscată este îmbogăţită cu unt de shea şi oferă îngrijirea şi răsfăţul cunoscutului Lapte Delicat pentru Corp de la NIVEA. Rezultatul este o piele irezistibil de catifelată, fără senzaţie de piele lipicioasă şi fără nevoia de a aştepta ca produsul să intre în piele. Acest produs inovator se poate folosi şi după epilare, lăsându-ţi pielea catifelată şi oferindu-i o hidratare intensă, timp de 24 de ore. Parfumul special al Laptelui de Corp Delicat sub Duş de la NIVEA este bogat în note de vanilie, care te învăluie mult timp după ce ai ieşit de la duş. În plus, buchetul floral delicat în care se contopesc moscul şi santalul îţi va răsfăţa pielea întreaga zi.”

Trebuie să recunosc că am fost sceptică la început…era atâta vâlvă în jurul acestui produs, iar eu mă întrebam de ce aș avea nevoie de un astfel de produs, când pot foarte bine să folosesc uleiul de corp sau loțiunea pe care o am deja în baie. Bani aruncați degeaba …

Ei bine…și eu sunt una din acele persoane care neglijează partea asta și de cele mai multe ori, după duș nu mai aplic niciun produs de hidratare…și acest lucru se vede, am pielea foarte uscată, mai ales pe picioare.

I must admit, I was sceptic at first..all that fuss around this product and all I could think of was : “waste of money, why would I buy that when I have my body lotion at home?”
Well, I told you I am lazy when it comes to applying body milk all over and my skin is rough if I don’t take care of it..
Mirosul este specific acestui brand.. e un miros pe care îl știu de când sunt mică, de când am folosit prima dată crema în recipientul albastru. Inconfundabil miros…
Mi-ar fi plăcut să simt un parfum mai intens, mai dulce… dar hidratarea este mai importantă decât parfumul lăsat de un produs de îngrijire, nu-i așa? De fapt, laptele cu unt de shea are un miros mai plăcut, mai dulceag.

I love good smelling things, no matter if it’s a skincare product, a body milk or food. The Nivea In-Shower Body Milk has this specific smell …the Nivea-smell, I am sure you know what I’m talking about. I would have loved if it had smelled sweeter … but the hydration is more important than a sweet smell, isn’t it?
Folosesc laptele de corp la fiecare duș și pielea mea este mult mai hidratată și catifelată, are un aspect mai sănătos. Nu simt nevoia să mai aplic un alt produs de hidratare. Partea cea mai faină este că laptele acesta se aplică în timpul dușului, deci nu mori de frig când ieși din baia cu aburi pentru că… deja ai pielea hidratată și ești gata să te îmbraci. 
I use this body milk daily and my skin got better, it looks healthier and it feels smoother. I don’t need to apply anything else after that. I love the fact that it must be applied in shower and not in a cold room. We all know that feeling after we leave our hot bathroom : no matter how warm the house is, it still feels cold after a hot shower…

Ingrediente :

Mă bucur că i-am dat o șansă acestui produs, pentru că acum am pielea fină, hidratată și nu mai am scuze să sar peste ritualul de îngrijire a corpului.  Acum e doar un produs în plus pe care îl folosesc la duș .


I am glad I tried this product because my skin feels great now…and I can’t find any excuses to skip this body care step. What do you think about this innovative product? Have you tried it?
I am telling you..this is a must-have! 

Ați încercat produsele acestea inovatoare? Cum vi se pare ideea? 
Laptele de corp este destinat pielii uscate, pentru pielea normală există loțiunea de corp sub duș.
Găsiți Nivea In-Shower Body Milk în hypermarketuri, la prețul de 15 ~ 20 lei.

 Aștept comentariile voastre !

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…