Re-Buy Goodies

Zilele astea am analizat produsele cosmetice pe care le am, produse pe care le-am recumpărat de-a lungul timpului şi de care sunt foarte mulţumită (altfel nu le-aş mai cumpăra, nu?). Uite aşa s-au strâns câteva produse preferate şi m-am gândit să scriu câte ceva despre fiecare. Ştiu că cea de data trecută v-a plăcut mult.

Produsele Sabon se află printre preferatele mele. Fie că este vorba despre untul de shea cu vanilie, uleiul de duş cu Patchoulli-Lavandă-Vanilie, exfoliantul de corp sau de aromele de cameră, vorbim de produse de înaltă calitate. Da, sunt un pic mai scumpe, dar merită fiecare ban. Dacă mai ai şi cardul Royal Passport şi profiţi de oferte, e şi mai bine. Aromele de cameră costă 85-100 lei, dar ţin 4 luni şi parfumul plăcut se simte de cum intri în casă. Exfoliantul de corp de 600 ml mă ţine lejer 6 luni, asta deoarece este nevoie de o cantitate destul de mică şi fiind un exfoliant puternic, îl folosesc o dată sau de două ori pe săptămână. Crema de mâini de la Sabon are o textură atât de fină, catifelează mâinile imediat şi lasă un parfum plăcut.  Da, produsele Sabon sunt preferatele mele şi le-aş cumpăra mereu. Mă bucur că le-am descoperit.
Despre gelul de duş cu boabe de cafea de la Yves Rocher v-am mai spus cât de mult îmi place, nici nu mai ştiu de câte ori l-am cumpărat. Sper doar să nu îl scoată vreodată din producţie.
Uleiul de bebeluşi de la Johnson’s Baby îl folosesc de câţiva ani buni şi e cel mai hidratant produs pe care l-am încercat până acum.
Crema pentru pete şi pistrui de la Farmec o cumpăr în fiecare an, este foarte eficientă şi dacă urmezi tratamentul de 6 săptămâni, tenul devine uniform, petele şi pistruii dispar. Bineînţeles că efectul nu durează veşnic, având în vedere că vara ne expunem la soare, facem plajă şi ne apar petele & pistruii.
Ştiţi că părul meu trece câteodată prin nişte schimbări (de culoare) radicale şi pentru a-l menţine cât de cât sănătos, am nevoie şi de produse bune. Masca de păr Enrich de la Wella Professional am folosit-o prima dată când am decis să trec de la brunet la şaten deschis, în urmă cu vreo 3 ani. Este o mască termică şi face minuni cu părul deteriorat. Nu îmi lipseşte niciodată din baie, merită toţi banii.
În materie de fonduri de ten, aş cumpăra din nou Maybelline Affinitone 24h – un fond de ten cu acoperire bună, cu aspect mat şi rezistenţă maximă în orice condiţii; BeYu Light Reflecting Foundation – review aici; Dior Forever – îmi place la nebunie, îl folosesc aproape zilnic şi cu siguranţă îl voi recumpăra (review); MAC Pro Longwear este un alt fond de ten care mi-a plăcut şi când voi avea ocazia,mi-l voi cumpăra din nou, review-ul îl puteţi găsi aici ; Revlon Colorstay & Clinique Super Moisturizer sunt alte fonduri de ten la care mă gândesc.
Crema de faţă Nutri Gold Silk de la L’Oreal am descoperit-o întâmplător de câteva luni. Noroc că am primit-o, altfel nu cred că aş fi cumpărat-o (din cauza faptului că ar fi pentru tenul matur) . A devenit una din cremele mele preferate datorită texturii. Puteţi citi mai multe aici . Pe timp de vară, prefer crema Eclat de Jour de la Clarins, are un miros subtil (de portocale), fresh şi are o textură foarte uşoară, e perfectă pentru zilele toride. În urmă cu vreo 2-3 ani, aveam tenul gras şi nu mai ştiam ce cremă să folosesc…până când am dat de crema de la Natura Siberica pentru ten mixt şi gras, o cremă foarte bună..singura care menţine tenul mat pe parcursul unei zile întregi. Dacă aş mai avea problema asta, nu aş mai sta pe gânduri şi aş cumpăra-o din nou. O găsiţi online aici. Serul Skin Perfect de la L’Oreal l-am primit în decembrie și îmi place foarte foarte mult, îmi pare rău că încă nu a apărut și în România,  dar o să îl achiziționez din nou când se va termina. Lasă o senzație catifelată, tenul devine mult mai neted când aplic o cantitate mică.
În ceea ce privește îngrijirea zonei ochilor, aș cumpăra cu drag crema Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm.Citiți aici mai multe detalii. Și crema de ochi Genifique de la Lancome a fost un produs care m-a impresionat și când voi avea ocazia, o să-mi cumpăr varianta full-size.Găsiți un review detaliat aici.
Cu toate ne dorim să îndepărtăm culorile închise / sclipiciul de pe unghii cât mai uşor, mai rapid…ei bine, am găsit dizolvantul care face minuni : Byphasse Precise Nail Polish Remover, un dizolvant special pentru culorile închise / sclipici. După ce îmi curăţ unghiile cu ăsta, le mai şterg o dată cu dizolvantul de la Kallos, care are o formulă pe bază de ulei şi care hidratează unghiile / cuticulele. Puteţi citi un review pe blogul Ioanei, aici.
În ceea ce priveşte machiajul ochilor, mi-aş recumpăra paleta Champagne&Caviar de la NYX, creioanele Flashy Eyeliner de la Sephora, creioanele Contour Clubbing de la Bourjois, tuşurile lichide de la Inglot, gel liner-ul de la Inglot (care mi se pare cel mai bun!) şi tuşul Master Precise de la Maybelline . De fapt, tușul mi l-am cumpărat chiar ieri. Puteți citi mai multe despre el aici.
Despre iluminatorul Mary Lou Manizer de la the balm v-am mai povestit, a rămas preferatul meu şi îl voi recumpăra cu siguranţă – review.
Pentru că am nevoie de o demachiere intensă, demachiantele bifazice sunt preferatele mele. Despre demachiantul de la Nivea v-am mai povestit aici, am ajuns la a 7a sticluţă cumpărată, iar demachiantul de la Garnier a intrat de curând în rutina mea. Puteţi citi mai multe despre el aici.
Anul trecut mi-am cumpărat baza de ochi de la Radiant şi de atunci o folosesc zilnic. Este pe terminate şi urmează să o achiziţionez în curând. Citţi mai multe aici
Sephora a lansat nişte rujuri extraordinare pe care le folosesc aproape zilnic- Cream Lip Stain-urile (review) & rujurile Rouge Cream , foarte rezisente şi pigmentate. De ieri am şi  Rouge Infusion, care mi se pare genial, nici nu se simte pe buze şi rezistă foarte bine. Deodorantul Mitchum este cel mai bun şi îl am tot timpul pe raftul din baie, chiar dacă mai folosesc şi altceva.
Îmi doream pudra de păr Dust It de la Osis+ Schwarzkopf de foarte mult timp, dar nu am apucat să o cumpăr până acum … Este o pudră specială pentru volum & styling scumpă (80 lei) dar foarte bună.
Anul trecut am descoperit rimelul False Lash Effect de la Inglot, de care m-am îndrăgostit pe loc. Din păcate, l-am terminat şi a trebuit să îl înlocuiesc cu altceva, dar când ajung la Bucureşti o să mi-l cumpăr din nou. Citiți aici mai multe. Printre rimelurile mele preferate se numără şi Colossal de la Maybelline (pe care l-am cumpărat deja de 5 ori), Lash Plumping de la Yves Rocher (sunt deja la al doilea tub roz), Sexy Pulp mascara (l-am avut deja de 2 ori) şi Double Extension de la L’Oreal, care oferă un volum incredibil – vedeți aici.
Kit-ul Face Form Light de la Sleek l-am primit anul trecut de la the Makeup Shop și de abia se vede că l-am folosit, deși îl folosesc aproape în fiecare zi. Este un kit perfect (iluminator, blush Rose Gold & pudră pentru contur), foarte practic.

După cum poate știți, am o colecție drăguță de parfumuri, dar rar mi s-a întâmplat să cumpăr același parfum după ce terminam o sticluță. Mă îndrăgostesc de diferite arome, de diferite sticluțe sau denumiri … Totuși, unele parfumuri nu le-aș mai schimba …

Sunt la a doua sticluță de Stella in Two Peony (Stella McCartney) și cu sigur îl voi recumpăra. Prima dată l-am mirosit în 2007, în Paris, m-am îndrăgostit pe loc și în următorul moment eram deja cu el la casa de marcat. Are un miros intens, dulceag, îmi amintește de zilele ploioase de primăvară din Paris. Îl folosesc pe timpul rece, are un miros deosebit. Din păcate, nu l-am văzut în România.
Despre Jour d’Hermes v-am povestit aici, cred că se înțelege că nu va fi prima și ultima sticluță.
Lacose Pour Femme este parfumul pe care l-am mirosit prima dată la una din prietenele mele din liceu, Alexandra, și de atunci îl am și eu …cred că sunt la a treia sticlă. Acest parfum…are o aromă deosebită, l-aș recunoaște dintr-o sută de parfumuri. Îl folosesc toamna / zilele mai reci.
Jimmy Choo …este pe terminate, îl am de 2 ani și parcă nu aș vrea să îl termin… mi-a plăcut din prima clipă în care l-am mirosit la Sephora, când a apărut. Fie că îl folosesc iarna, primăvara, vara sau toamna, mirosul e același, la fel de dulce și la fel de intens.
Womanity de la Thierry Mugler a fost primul parfum de la care mi s-a făcut rău când l-am mirosit … îmi aduc aminte și acum că eram la Sephora, în Iulius la Cluj, văzusem noutatea asta și l-am încercat direct pe mână ..în clipa următoare mi se făcuse rău și mă luase o durere cumplită de cap. După 1 lună de la întâmplarea asta, l-am găsit într-o revistă și am zis că îl mai încerc o dată… ei bine, a fost dragoste …la al doilea miros și după scurt timp mi l-am și cumpăra. Devenise parfumul meu preferat, îl foloseam zilnic, fie că era zi, seară, vară, iarnă, frig sau cald. Este un parfum extraordinar…care fie îți place la nebunie, fie îl urăști și îți pare rău că ți-ai băgat nasul să-l miroși.
Elie Saab ….parfumul meu de nuntă. L-am mirosit în urmă cu 2 ani și știam că vreau să miros așa la nunta mea. L-am primit de la prietenele mele de la birou și de fiecare dată când îl port, îmi aduc aminte de ziua aceea… 26 mai 2012. Îl folosesc primăvara / vara, în zilele călduroase. Este un parfum feminin, elegant, floral, discret dar în același timp intens…
Iubesc parfumurile dulci …cu cât mai dulci, cu atât mai bine … Lolita Lempicka asta face : parfumuri dulci. Preferatele mele pe care le-aș recumpăra de fiecare dată sunt L de Lolita și Lolita Lempicka (review) și  Le Premier Parfum (review).
Primul meu parfum Calvin Klein a fost euphoria, în urmă cu câțiva ani buni (să fie 10 de atunci?) , l-am primit de la mama după ce îl mirosisem la cineva. La fel ca și Lacoste Pour Femme, și acesta are un miros inconfundabil. Sunt deja la a treia sticlă. Pe vremea când lucram la Douglas am descoperit Beauty de la Calvin Klein, parfum care mi-a rămas în minte și pe care l-am primit în urmă cu câteva luni. E deja pe terminate așa că voi fi atentă la oferte pentru a mi-l cumpăra dim nou.
Un alt parfum incredibil este Ange ou Demon EDT de la Givenchy. Nu îmi lipsește niciodată din colecție și nu mă mai satur de el. Îl folosesc în special vara.
Despre noul parfum Roberto Cavalli am aflat prima dată în 2011, nici nu apăruse deja pe piață și eu mi-l doream. L-am mirosit prima dată în octombrie (urma să apară în martie 2012) la un training. Prima dată am văzut reclama, apoi l-am încercat. Din reclamă mi-am dat seama că este ceva extraordinar și că miroase foarte bine …și așa și este – un parfum dulceag-spicy (vanilie+piper roz), interesant, intens, pe care nu poți să îl uiți așa ușor. Este pe terminate, dar promit că o să vă povestesc mai multe despre el într-o postare separată.

După o zi întreagă (cu întreruperi) în care am scris la această postare, închei aici în speranța că v-a plăcut ce ați citit … și vă întreb : care sunt produsele pe care le-ați recumpăra?

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…