InstaLife #62

Cineva îmi spunea săptămâna trecută că nu înţeleg de ce fac postările astea cu pozele de pe Instagram şi că cine vrea, mă urmăreşte acolo, că doar toată lumea are Instagram. Ei bine, nu toată lumea are Instagram, postările astea ştiu că sunt printre preferatele voastre. Atâta timp cât este o postare populară, voi continua să fac “tâmpenia” asta. Mi s-a reproşat şi că aş fi şters “blogurile mişto” , ăsta era motivul pentru care intra tipa la mine pe blog … Ei bine, am şters bloguri care nu mai au activitate, nu are rost să ţin lista plină cu bloguri care au fost şterse de tot sau care nu mai au postări actuale…. 
Someone told me last week that she doesn’t understand why I post my Instagram pictures here too, why do I post the InstaLife weekly?  Well, not everyone has an Instagram account and this kind of posts are successful, I know how much you like the weekly InstaLife. 
This week, I tried to capture different things, not just food, like I always do … Hope you like what’s coming next…

Ce poate fi mai relaxant într-o seară de luni, după o zi nebună la lucru? Desperate Housewives, clar, cu un pahar de vin roşu în noul meu pahar ♥ + un bol de Haribo Colorado 🙂
What is more relaxing after a crazy Monday @ work ? Obviously, Desperate Housewives, a glass of red wine and a bowl full of Haribo Colorado 🙂

Marţi am primit o altă supriză plăcută de la Nivea: untul de buze cu aromă de zmeură, produsul meu de buze preferat
Nivea continues to surprise me, on Tuesday I received my favourite lip product – the raspberry lip butter.

În Cluj există un magazin cu tot felul de chestii tentante… La Milka stă cel mai bine, găseşti toate sortimentele, care în alte magazine nici nu există. 
Choco-Heaven . It’s amazing how Milka comes with different stuff each season, I would have bought them all, but I only bought one chocolate.

Light breakfast 🙂

#Selfie of the day

Odată cu venirea primăverii, am început din nou să aleg culori care să se potrivească cu vremea de afară. Îmi place foarte mult cum a ieşit acesta.
Well, spring is here, which means I need to go through my makeup stuff and use “spring” colours 😀 I really like this look.
 
Săptămâna trecută am primit gelul anticelulitic Bio Clinic de la Oriflame . L-am încercat și datorită biluțelor din oțel, se simte ca un masaj adevărat.  
Last week I received the new anticellulite gel from Oriflame, which I already tried and it feels like someone is really giving you a nice massage.
Golden LOTD

Breakfast in bed ♥

*Oh, hello friends* 🙂

Provizii 🙂 Și culmea, nu prea beau Coca Cola
Supplies  🙂 Funny thing, I’m not really a Coca Cola fan 

Saturday’s lunch : lobster & rice
 
Am văzut că au apărut noile arome de primăvară de la Yankee Candle și mi-a fost greu să nu mă duc să le miros. Dintre toate, Lovely Kiku m-a cucerit. Fluffy Towels & White Gardenia sunt unele din preferatele mele.
New Yankee Candles ♥ I love when my house smells so sweet

Sunday’s lunch : spaghetti & vongole + lobster claws

Am descoperit întâmplător noul Nestea cu flori de cireș …foarte bun  ! 
New Nestea aroma : cherry blossom ..and it tastes yummy.

Sunday night workout. 
De obicei, e plin la World Class și pierd timp așteptând să se elibereze aparatele… În plus de asta, aerul condiționat nu face față și antrenamentul devine o provocare :)) 
Duminică seara însă, era gol, astfel încât mi-am făcut exercițiile în liniște. 

Vă doresc o săptămână frumoasă,însorită și …sănătoasă. Pe mine m-a prins răceala, mă simt foarte rău și stau în casă.

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…