Noutati cosmetice : Apa micelara 3in1 NIVEA

Nivea continuă să ne surprindă într-un mod plăcut, lansând produsele de care avem zilnic nevoie … În curând vom găsi în magazine apa micelară 3in1 de la NIVEA.
În urmă cu câteva săptămâni văzusem o poză pe Instagram cu loțiunea micelară de la NIVEA ..era postată pe contul Nivea Germania. M-am întrebat când va apărea și la noi … cum nu puteam să aflu răspunsul decât întrebând, le-am trimis celor de la Nivea un e-mail iar răspunsul a venit rapid : “vine și la noi în curând! Pregătim ceva frumos” .. Ei bine, acest curând a venit.  Vineri am primit și acel ceva frumos, dar veți vedea despre ce e vorba în InstaLife-ul următor…asta dacă încă nu ați văzut despre ce este vorba.

Dar hai să vedem acum despre ce este vorba ….

Inovaţie de la NIVEA: Apa Micelară 3în1

Demachiere eficientă şi hidratare delicată, dintr-un singur pas
O zi grea la birou? O seară încărcată? O dimineaţă în care nu ştii ce să faci mai întâi? Oricât de ocupată ai fi, nu uita de tenul tău, care are nevoie de o îngrijire specială. Curăţarea tenului este una dintre cele mai importante acţiuni de peste zi deoarece machiajul şi impurităţile care nu sunt îndepărtate îți afectează starea de sănătate.
Curăţarea tenului îi permite acestuia să respire mai bine, îl ajută să se regenereze şi îl pregăteşte pentru aplicarea unei creme hidratante. În plus, un ten curat este ideal pentru aplicarea machiajului, atât pentru o zi plină, dar şi pentru o noapte de distracţie. 
Pentru a face din demachiere un ritual simplu, rapid şi plăcut, specialiştii NIVEA au dezvoltat Apa Micelară 3 în 1o soluţie extrem de blândă şi eficace, o inovaţie cu o formulă specială, pentru o demachiere eficientă şi hidratare delicată dintr-un singur pas.
NIVEA Apa Micelară inovatoare 3în1 cu dexpantenol şi ulei de seminţe de struguri curăţă tenul eficient, îndepărtând orice urmă de machiaj şi hidratează într-un singur pas, fiind potrivită chiar şi pentru zona sensibilă a ochilor. Datorită tehnologiei cu micele, nu necesită clătire şi nu se afectează bariera naturală a pielii.
Micelele funcționează ca un magnet: când se aplică (prin intermediul unui tampon de bumbac) acestea înglobează particulele de ulei şi machiaj, păstrând apa în afară. Astfel, fluidul răcoritor nu deshidratează pielea şi poate fi folosit eficient fără a aplica un toner după utilizare .
Dexpantenolul, cunoscut sub numele de provitamina B5, este transformat la nivelul pielii în acid pantotenic, care are o deosebită capacitate de a susține regenerarea pielii, îmbunătăţind capacitatea de reţinere a umidităţii şi de consolidare a barierei de protecţie a pielii.
Uleiul din seminţe de struguri este format din nucleele celulelor de strugure, care conțin 15% ulei pur, bogat în acid linoleic, lecitină şi antioxidanti naturali. Antioxidanţii protejează pielea împotriva oxidării, iar acidul linoleic este cunoscut a fi eficace în reglarea celulară și repararea barieriei de protecţie a pielii.
Fără alcool, parfum, silicon, parabeni sau coloranţi. “
NIVEA Apă Micelară 3 în 1 are 200 ml și costă 18.9 lei . 
După ce o încerc, veți citi și părerea mea despre această loțiune micelară. 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…