Noutati cosmetice + concurs : Eucerin Volume Filler

Totul a început în Hamburg… în 1898, când Dr. Isaac Lifschutz a dezvoltat prima formulă stabilă de ulei în apă, numită EUCERIT sau “ceară frumoasă”.  Aşa s-a născut Eucerin, primul laborator Beiersdorf datând din 1920. Cercetătorii din Hamburg dezvoltă noi formule pentru a ajuta ca pielea noastră să fie sănătoasă, tânără & radiantă.

 Eucerin a creat gama Volume-Filler, o gamă de îngrijire a feţei : crema de zi pentru ten uscat, crema de noapte pentru toate tipurile de ten şi crema de ochi. Volume-Filler compensează pierderea de volum şi creşte fermitatea pielii pentru un contur facial redefinit.

Îmbătrânirea feţei se produce în mod diferit, în funcţie de :
factori interni ( ex: factorul genetic – care determină tipul de piele)    – 10%
factori externi (stilul de viaţă, stres, alimentaţie, factori de mediu, expunerea la radiaţia UV) – 90%

Pielea își pierde din volum, de aceea este nevoie de o îngrijire specială. Pielea devine uscată, rețeaua fibrelor de colagen și activitatea Adipocitelor (celule grase) se diminuează, astfel încât volumul pielii se reduce.

Gama Volume Filler de la Eucerin are 3 ingrediente active, care luptă împotriva pierderii volumului :
Magnolulul (extract de magnolie), Oligopeptidele (extract de anason) – ambele luptând împotriva pierderii de volum, și Acid hialuronic – care are rolul de a stimula hidratarea.

straturile pielii
Dintre straturile pielii, epidermul e cel mai subţire (între 0,03 și 1 mm), dermul este mai gros (are între 0,5-0,8 mm la faţă, 2 mm pe torace), iar hipodermul are variaţii mari regionale. La nivelul epidermului, pielea devine uscată, la nivelul dermului se diminuează reţeaua fibrelor de colagen iar la nivelul subcutanat, se diminuează celulele grase  … toate acestea duc la pierderea volumului pielii.
Combinaţia inovativă a celor 3 ingrediente active acţionează specific asupra straturilor pielii, având efect împotriva pierderii volumului.

înainte

după

Magnololul + Oligopeptidele luptă împotriva pierderii de volum și stimulează rețeaua de colagen din derm pentru a compensa pierderea determinată de îmbătrânire, restructurează, dând volum dermului.
Acidul hialuronic luptă împotriva pierderii umidității, crește capacitatea de legare a apei în epiderm și umple ridurile din interior cu mărirea volumului.

Împreună cu Eucerin, am pregătit și un concurs pentru bloggerițe. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți un articol despre Volume-Filler și să îmi lăsați link-ul printr-un comentariu (la acest articol). Concursul se termină în data de 10 aprilie, iar la sfârșit 3 dintre voi primiți câte un set pentru voi și 3 seturi pentru cititoarele voastre. 

Am încercat puţin cremele şi sunt fascinată de miros …e subtil, dar atât de plăcut, floral… îţi dă o stare de bine. Crema de zi are o textură mai onctuasă, fiind destinată tenului uscat care are nevoie de mai multă hidratare. Chiar dacă este o cremă cu o textură bogată, grasă, intră rapid în piele, parcă se topeşte. Crema de noapte, care este destinată oricărui tip de ten, are o textură mai lejeră şi se absoarbe repede în piele.
Lasă tenul neted şi foarte hidratat.

Gama Volume Filler este perfectă atât pentru voi, dacă aveţi tenul uscat şi vă doriţi o piele mai luminoasă, hidratată sau pentru mamele voastre, sigur se vor bucura de acest kit.
Kit-ul meu a ajuns la mama mea, aștept să le încerce o perioadă și voi reveni cu un update. Eu sunt încrezătoare și cred că se vor vedea niște îmbunătățiri la nivelul pielii. 

UPDATE :
Dragilor, a sosit momentul să anunțăm câștigătoarele celor 3 seturi Volume Filler de la Eucerin.
Așadar, fiecare câștigătoare va primi câte un kit Volume Filler și vor organiza un concurs pe blog, în care vor oferi 3 seturi .

Maria a câștigat prin articolul de aici 
Mihaela a scris articolul acesta   
Camelia a scris articolul acesta despre îmbătânirea pielii 

Așadar, felicitări fetelor. Aștept să îmi lăsați adresele voastre de e-mail și le voi da mai departe, urmând să stabiliți detaliile .


signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…