Noutati cosmetice : L’Oreal Les Blancs & L’Extraordinaire Color Riche

Odată cu un nou sezon apar noutățile în materie de produse cosmetice. L’Oreal întâmpină primăvara cu niște culori foarte frumoase. Pentru buze – culori vibrante de la Color Riche – L’Extraordinaire, iar pentru unghii – manichiura “Les Blancs” , colecția de oje în nuanțe pastelate a căror denumire ne duc cu gândul la ceva dulce.
Săptămâna trecută am primit rujul lichid în nuanța Rose Finale (102). Recunosc că visam la nuanța aceea de roz intens sau roșu aprins, astea predomină în colecția mea de rujuri. Rose Finale are o nuanță rozalie-corai, potrivită pentru primăvară. Dar … imediat cum am deschis tubul am simțit un miros dulceag, care îmi aduce aminte de copilărie… Da! Știți a ce miroase? A gumă Turbo ! Serios.

Oja în nuanța Pistachio Drage ați văzut-o probabil în InstaLife , o nuanță atât de frumoasă. De fapt, toate nuanțele din Les Blancs sunt foarte faine. Deja am mai pus ochii pe câteva ♥

 Colecția de rujuri L’Extraordinaire conține 11 culori intense, iar formula acestui ruj extraordinar conține micro-pigmenți extra fini și uleiuri prețioase care îmbracă fiecare milimetru al suprafeței buzelor.
L’Extraordinaire oferă cea mai plăcută senzație – este la fel de confortabil ca un balsam de buze și hidratant.
Rujurile L’Extraordinaire au prețul de 59,99 lei* .

Colecția de lacuri de unghii Les Blancs vine în 7 nuanțe pastelate, foarte frumoase, potrivite pentru acest sezon. De asemenea, Les Blancs vine și cu o tehnologie nouă -fără urme și fără bule de aer!  De câte ori nu am așteptat să ni se usuce manichiura ca mai apoi să vedem că s-a stricat din cauza bulelor de aer? Nuanțele Les Blancs conțin pigmenți albi denși, astfel încât în maxim 2 pași să obținem o nuanță perfect uniformă.
Nuanțele ? Lemon Meringue (850), Golden Coquillage (854), Gourmandise (859), Peach Neglige (856), Pistachio Drage (852), Menthe Glace (853), Ocean Porcelaine (858). 
Prețul unei oje este de 15 lei* .
Mie îmi plac foarte mult ojele Les Vernis de la L’oreal – îmi place faptul că vin în sticluțe mici, au o gamă largă de culori frumoase și rezistă bine pe unghii (chiar și o săptămână!) . 
* preț recomandat 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…