[Review] Max Factor Excess Volume Mascara

Vă anunțam cu ceva timp în urmă de lansarea noului rimel de la Max Factor  – Excess Volume Extreme Impact  iar astăzi e a sosit momentul să vă dau mai multe detalii,să vă împărtășesc părerea mea despre acesta.

Aceasta este prima mascara în 2 pași de la Max Factor și promite alungire & volum. De asemenea, promite să ofere și luciu genelor. Primul lucru pe care l-am observat a fost periuța .. de fapt, periuțele… una seamănă cu periuța de la 2000 Calories iar cealaltă cu False Lash Effect – două din cele mai iubite rimeluri Max Factor.

Sincer, nu mai auzisem de luciu pentru gene …adică, cine vrea să aibă genele lucioase? De abia după ce am folosit rimelul, mi-am dat seama la ce se referă… și arată bine pe gene. Oferă ceva în plus privirii. Genele sunt îmbrăcate într-un strat negru intens, strălucitor.

Primul pas : volum extrem – dacă aplici un singur strat, obții un efect natural, cu 2 straturi genele capătă mai mult volum …

Pasul doi : lac intensificator – oferă o finisare de negru-intens, strălucitor și îngroașă puțin genele, fără a le încărca.

Îmi place faptul că nu încarcă genele și nici nu le lipește, iar pe parcursul zilei nu cade de pe gene. 
Se spune că nu există rimelul perfect și că, pentru a obține rezultatul dorit, trebuie să folosești mai multe rimeluri cu diferite periuțe. Așa este și în cazul acestei mascara – o periuță definește genele iar cealaltă le oferă mai mult volum și le îmbracă într-un strat negru-intens.
Atunci când nu ai mult timp la dispoziție pentru machiaj s-ar putea ca acesta să nu fie rimelul potrivit, având în vedere că trebuie să urmezi cei 2 pași. Dar poți folosi doar una dintre periuțe, depinde de efectul pe care ți-l dorești …și de timpul pe care-l ai.  
De când am primit acest rimel îl folosesc constant, îmi place foarte mult că rezistă o zi întreagă și că evidențiază ochii. 
Demo :
no mascara
1x pasul 1 
2x pasul 1
… pasul 2 

Deși este un rimel bun, mi se pare cam mare prețul (60 lei) … nu știu dacă l-aș cumpăra la prețul întreg.
Pe voi vă tentează?

Brand : Max Factor
Price  : 60 lei
Quantity : 20 ml
Made in : Ireland
Worth it : 8/10
Name : Excess Volume Extreme Impact Mascara

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…