[Event] Inglot Store la Bucuresti

Eram pe scaun … pe scaunul stomatologului, eram puțin plictisită și nerăbdătoare să ajung acasă. Dintr-o dată am auzit sunetul de notificare de pe telefon. Am primit un e-mail, l-am verificat imediat  “Invitație la deschiderea magazinului INGLOT” , m-am luminat imediat la față, eram tot un zâmbet. În secunda următoare, i-am trimis mail-ul și lui R. : yuhuuu săptămâna viitoare mergem la București ! După ce am ieșit de la stomatolog am sunat-o entuziasmată și pe mama : “Ghici cine este invitată la deschiderea INGLOT din București? Săptămâna viitoare mergem la București!” .
Cu ocazia asta mi-am luat și un concediu de Sărbători prelungit. Au urmat zile în care mă gândeam cum să mă îmbrac, îmi făceam tot felul de combinații în minte. Mă gândeam dacă să îmi iau botinele cu toc de la Dennis sau balerinii aurii CK … Nu, o să fiu eu, nu mă îmbrac / încalț altfel….lasă că văd eu.

Joi dimineața am pornit spre București, ploua torențial, drumul a fost aglomerat…. Pe la 2 am fost în București. Primul stop : Afi . Hai să-mi iau haine că nu știu cum să mă îmbrac. După ce am intrat în câteva magazine, mi-am ales 2 perechi de blugi negri și o pereche de blugi albi – mergeam pe outfit “all black” sau “all white” . Am ajuns acasă, am început să combin hainele și am rămas la ținuta all black : topul de mătase Karen Millen, blugii skinny Zara și adidașii Jeremy Scott, câteva accesorii colorate, plicul de hârtie și gata. Machiajul nude + red lips care nu dă greș niciodată.

Pe la 6 am plecat cu emoții de acasă, am ajuns cu 10 minute înainte de deschidere. Eram singură, nu cunoșteam pe nimeni, m-am mai plimbat puțin prin mall, apoi mi-am făcut curaj și m-am dus la deschidere. Am profitat de faptul că lumea de abia începea să vină, magazinul era aproape gol și m-am apucat să fac poze. Câteva minute mai târziu au început să apară și bloggerițele “în sfârșit, cineva pe care cunosc, nu mai sunt singură”. Pe unele le-am cunoscut anul trecut, pe altele le-am cunoscut acum la eveniment. Simțeam că le știu de-o viață și că m-am mai întâlnit cu ele. M-am bucurat să le cunosc pe Adina, Federova, Georgia, Dara, Adina, Denisa și Andreea. Stella, Koko, Anne, Jully, Ioana, Cristina, Antonia, Anca, Georgiana și Diana sunt deja cunoștințe vechi.

Am admirat culorile vibrante ale fardurilor INGLOT, am încercat diferite nuanțe de rujuri, m-am uitat la sutele de oje așezate frumos pe rafturi și mi-am făcut un wishlist în minte.

La un moment dat s-a umplut magazinul, simțeam că nu mai am aer, m-am servit cu un pahar de prosecco și am ieșit afară, pe covorul roșu, la povești și la poze.

La scurt timp, actorul Ovidiu Danci a început prezentarea evenimentului într-un mod haios, apoi Marius Lupu (makeup artist) a prezentat produsele INGLOT. Produsele nu sunt testate pe animale, INGLOT Cosmetics
este acum unul dintre cei mai importanți producători mondiali de produse makeup adresate segmentului pro .
și nu numai. INGLOT este o prezență constantă la toate evenimente internaționale de beauty, pe podiumurile
Fashion Week și pe platourile de televiziune. Brandul INGLOT este prezent în 57 de țări, având peste 450 de locații de retail.

Prima dată când am încercat un produs INGLOT a fost în urmă cu un an, când mi-am cumpărat tușul lichid (review) și am rămas impresionată. Când a fost mama în Polonia, am rugat-o să îmi cumpere și alte produse …tot ce am încercat până acum mi s-a părut că merită toți banii. Inglot a devenit rapid brandul meu de makeup preferat. Dacă aș sta în București sau dacă s-ar deschide și la Cluj un magazin, mi-aș cumpăra produsele de makeup doar de la brandul ăsta.

După prezentare, s-a mai eliberat magazinul și am putut să îmi cumpăr ce era pe wishlist : un fond de ten, un creion de sprâncene, tușul lichid, rimelul False Lash Effect și un ruj mov. La sfârșitul evenimentului am primit și câte un produs-surpiză. În punga mea se afla o ojă albastră foarte faină.

Astăzi, înainte să plec la Sibiu am mai fost o dată la magazin, mi-am luat o ojă roz-pastel, potrivită pentru sezonul ăsta.

O explozie de culori … când ajungi în magazin parcă nu te poți decide ce să-ți cumperi. Atâtea culori, farduri pigmentate, rujuri în sute de nuanțe, oje multe multe multe… în sute de nuanțe, blush-uri cremă sau pudră, texturi diferite. Serios, e imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă. Fetele de acolo sunt foarte amabile, gata să vă ajute să găsiți nuanța potrivită pentru voi.

Magazinul INGLOT se află în Băneasa Shopping Center, la etajul 1, lângă Peek & Coppenburg.

Cu această ocazie, mulțumesc INGLOT România pentru invitație și sper ca pe viitor să se deschidă cât mai multe magazine, în toată țara 🙂

I ♥ INGLOT

Dacă nu sunteți din București și vreți să cumpărați ceva, puteți să răsfoiți catalogul online și să trimiteți comanda pe e-mail .

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…