[Giveaway] The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream

De mult nu am mai organizat un giveaway pe blog, așa că astăzi m-am gândit împreună cu The Body Shop la un concurs pentru voi.
Premiul constă în noul BB Cream de la The Body Shop – Tea Tree Flawless BB Cream, despre care ați citit aici . Pe lângă BB Cream, TBS mai oferă și un Tea Tree Oil, varianta sample, în caz de urgență (cred că toate ne-am trezit la un moment dat cu un mic monstruleț pe față. exact în ziua în care aveam ceva important de făcut).

Așadar, dacă aveți un ten cu probleme și căutați o cremă-tratament care să acopere și imperfecțiunile, atunci vă invit să participați la concurs.

Regulile le găsiți mai jos :

a Rafflecopter giveaway

Concursul începe astăzi, 14.05.2014 și se va încheia în data de 21.05.2014, urmând să anunț câștigătoarea în cadrul acestei postări.

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…