Noutati cosmetice : The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream


Despre BB Cream-uri v-am mai povestit de câteva ori și de multe ori am fost întrebată dacă BB Cream-ul X este bun și pentru voi, cele cu tenul acneic / gras. Până acum nu am văzut o astfel de cremă, care să trateze problemele tenului.

Am însă o veste bună : The Body Shop a lansat BB Cream-ul cu ulei din arbore de ceai, care nu ascunde imperfecțiunile, ci le elimină – Tea Tree Flawless BB Cream.

Aflați mai multe din comunicatul de presă :

” Ştim că imperfecţiunile exterioare ale pielii pot schimba felul în care tu te simţi în interior. Însă uneori să laşi tenul cu probleme să respire fără machiaj pur şi simplu nu este o opţiune pentru tine.

Nu mai ascunde problemele, ci rezolvă-le cu NOUL Tea Tree Flawless BB Cream de la The Body Shop. Îmbogăţit cu miraculosul ulei de tea tree, obţinut prin Community Fair Trade din Kenya, acest BB cream cu textură ultra-lejeră acoperă şi vindecă tenul în acelaşi timp.

Folosiţi dimineaţa sau păstraţi la îndemână în geantă pentru urgenţele tenului de peste zi cu noul BB cream activ în formulă duală! Descoperă nuanţa ta perfectă din cele 3 disponibile 01 Light, 02 Medium, 03 Dark – toate se adaptează perfect tenului.

Disponibil în tub de 40ml.

Miracolul Tea Tree
Folosit pentru prima oară de aborigenii australieni, uleiul de tea tree e cunoscut de secole ca fiind cel mai puternic antibacterian natural, cu putere de vindecare.

Obţinut tocmai de la poalele Muntelui Kenya, uleiul organic Community Fair Trade din tea tree este fabricat artizanal şi distilat la aburi în mai puţin de 12 ore de la recoltă pentru a-şi păstra intacte proprietăţile miraculoase.

Povestea ingredientelor
Uleiul nostru organic din arbore de ceai, obţinut prin intermediul Community Fair Trade este produs de Kenya Organic Oil Farmers’ Association (KOOFA), ce înglobează peste 500 de fermieri locali.

Una din ţintele KOOFA este dezvoltarea unui sistem de ferme organice şi sustenabile. Arborele de ceai organic crescut de către KOOFA îmbunătăţeşte fertilitatea solului şi purifică mediul.

Relaţia noastră cu fermierii Community Fair Trade le oferă acestora un venit stabil lunar, asigurând resursele necesare de hrană, apă şi combustibil.

De ce să folosesc un BB Cream?
Simplifică şi redu rutina zilnică de îngrijire cu un BB Cream. Un singur produs cu beneficii multiple, BB creams hidratează, tratează şi oferă putere de acoperire.

De ce să încerc The Body Shop® TEA TREE FLAWLESS BB CREAM?

Treci la următorul nivel de îngrijire! BB cream – The Body Shop® TEA TREE FLAWLESS BB CREAM îţi asigură acoperire perfectă în timp ce ingredientul activ tea tree îţi vindecă şi repară problemele tenului chiar în timp ce îl porţi!  “

  •  elimină problemele tenului
  • matifiază și elimină luciul pielii
  • 3 nuanțe perfect adaptabile tenului tău

Dacă v-a convins, îl puteți cumpăra online de pe The Body Shop  sau direct din magazine.


9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…