Concurs Haircare : castiga produsul profesional de care are nevoie parul tau

Despre masca hidratantă leave-in de la Nashi Argan v-am povestit aici. Sunt la fel de încântată de acest produs pentru păr ca și atunci când l-am descoperit. Este un produs care hidratează părul deteriorat și pe care ar trebui să îl încercați și voi.

De aceea, împreună cu Haircare – magazin online cu produse de păr profesionale, m-am gândit să organizez acest concurs în care premiul este această mască pe care am tot lăudat-o.  Una dintre voi va putea câștiga această mască, să se convingă că este un produs profesional foarte bun și să îmi spună ulterior părerea.

Ca să participați la concurs, este nevoie să îmi lăsați un comentariu și să îmi răspundeți la următoarele 2 întrebări :
De ce vreți să câștigați această mască?
Care este trucul vostru pentru a avea un păr sănătos?

Concursul începe astăzi și se va încheia în 10 zile, pe data de 8 Iulie, urmând să anunț apoi câștigătoarea în cadrul acestei postări.

Cu o mică întârziere și scuzele de rigoare, a sosit momentul să anunț câștigătoarea acestui concurs.
Am citit fiecare comentariu și m-am decis să aleg câștigătoarea în funcție de răspuns și de nevoile părului. 
Pentru că știu ce înseamnă să treci de la o culoare închisă la blond și cât se poate deteriora firul de păr, am ales-o pe Karina, care vrea să facă acest pas. 
Felicitări ! 
Aștept sa îmi trimiți un e-mail cu datele tale 🙂

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…