InstaLife #74

Săptămâna aceasta a trecut atât de repede, nici nu am simțit cum a trecut timpul. Atât de mult mă bucur că mâine este Sărbătoare, că este liber … un weekend prelungit, de asta aveam nevoie.
De luni avem și un nou membru al familiei : o pisicuță mică, pe care am auzit-o mieunând luni seara. Era în curte, nu o băga nimeni în seamă, m-am gândit că îi este foame, așa că am luat-o în casă … și în casă a rămas. O cheamă Isis și e tare drăgălașă. O să o vedeți în pozele ce urmează :

Double miau 🙂 faceți cunoștință cu Isis  
Marți dimineața m-a sunat curierul, avea un pachet pentru mine … de la NIVEA ♥ Când am văzut coletul voluminos, m-am întrebat ce o fi înăuntru…ajunsă la birou am deschis punga : era o geantă mare de plajă + un portfard, pentru produsele cu protecție solară și spray-ul Sun Protect & Refresh Invisible Spray SPF 30, un spray răcoritor, perfect pentru zilele toride. 
După toate dulciurile pe care le-am mâncat în ultimul timp, a sosit momentul să fiu mai atentă, să mănânc mai puține dulciuri. Am început să iau din nou Crom, care mă ajută să nu mai mănânc dulciuri. Bine că există fructe 🙂 Am încercat și iaurtul grecesc cu coacăze …și îmi place la nebunie ! 
De Ziua Copilului am primit brățara asta colorată, pe care mi-am dorit-o de când am văzut-o, în urmă cu vreo 2 săptămâni. 
Am încercat una dintre ojele din noua colecție Farmec – My Lavender mi se pare atât de faină, potrivită pentru zilele călduroase de vară. O am pe unghii de vreo 4 zile și arată impecabil.

Așa cum eu vă fac poftă cu tot felul de poze, așa mi se face și mie poftă când văd poze cu mâncare/ dulciuri. Așa s-a întâmplat și cu Mamba, văzusem o poză pe Instagram și imediat m-a cuprins pofta. 10 minute mai târziu, eram în magazin:)) 
Din cele 4 pachete, am mâncat doar unul … 
…de-ar dormi toată noaptea așa 
În timpul săptămânii sunt tot pe fugă și nu apuc să mănânc acasă, de obicei îmi iau iaurt și fructe la birou și mănânc acolo. În weekend însă nu mă împiedică nimic și pot să mănânc în liniște, să îmi savurez micul dejun.

 Yuhuuuu 2222 followers on Instagram 🙂 
Vă mulțumesc că mă urmăriți și acolo – @iguanitza
Ieri am filmat un nou tutorial, pe care îl puteți viziona pe canalul meu de Youtube, aici 
Sper să vă placă și să vă inspire.
 …iar astăzi am profitat de vremea frumoasă, caldă, de vară și am fost la plajă 🙂
Am reușit să mă bronzez un pic, din păcate nu pot să stau mult la soare, fac insolație rapid… 

Vă doresc o săptămână frumoasă  ! 🙂

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…